Un bărbat în vârstă de 68 de ani din Brăila a fost găsit mort în barcă. Potrivit presei locale, pensionarul, care ar fi fost la pescuit pe timpul nopții, ar fi suferit un infarct. Barca în care se afla a fost văzută plutind în derivă pe Dunăre, în zona de varsare a Siretului. Martorii care au făcut descoperirea au sunat imediat la 112, însă echipajul SMURD care a venit la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Cadavru descoperit într-o barcă ce plutea în derivă pe Dunăre. Victima, un bărbat din Brăila

În ambarcațiune era inclusiv pește, motiv pentru care anchetatorii cred că victima ieșise la pescuit în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Citește și: VIDEO Rudele doctoriței ucise la Brăila cer 3 milioane de euro daune. Presupusul criminal și familia sa susțin că sunt nevinovați: "E o mână pusă aici"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cadavrul a fost identificat la scurt timp. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Brăila. Prima ipoteză a oamenilor legii este că ar fi vorba despre un infarct. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si