Vila de lux a fraților Tate  a fost percheziționată la sânge de mascați. Oamenii legii au dat „nas în nas” cu o gorilă făcută din bancnote de dolari care i-a șocat.

Iată ce reacție au avut mascații la vederea gorilei luxoase!

Citește și: Doi bărbați au fost prinși și reținuți în urma unei acțiuni a polițiștilor în București și Ilfov. Cei doi aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

Mascații au găsit o gorilă din bancnote de dolari în vila fraților Tate

Anchetatorii au publicat imaginile din timpul perchezițiilor din vila de lux  a fraților Tate. Ceea ce au găsit acolo i-a șocat, iar reacția a fost pe măsură.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe lângă încăperile care au fost transformate într-un adevărat studio unde le-ar fi obligat pe fete să presteze diverse servicii în folosul lor, cei doi mai aveau și o gorilă din bani, creată din bancnote de dolari.

Gorila din bani era așezată pe birou, sub monitorul camerelor de supraveghere din vilă. Anchetatorii au filmat creația din dolari, iar mare i-a fost mirarea unuia dintre polițiști, atunci când i-a arătat-o colegul său.

„Nu pot să cred!”, a zis polițistul.

Contactate de Libertatea, surse din anchetă nu au putut confirma faptul că statueta era tapetată cu dolari adevărați. Pe site-urile de comerț online, există imagini care înfățișează astfel de statuete.

Citește și: FOTO- Ce se știe despre polițista care a fost reținută alături de frații Tate în dosarul de trafic de persoane? Ea ar fi fost mâna dreaptă a celor doi britanici

Cum arată interiorul vilei fraților Tate

În vila luxoasă a fraților Tate, unde s-ar fi întâmplat multe lucruri ilegale, opulența își spune cuvântul. Luxul și opulența despre care vorbeau în public cu fiecare ocazie pe care o aveau este vizibilă pe imaginile puse la dispoziție de Poliția Română.

Însă, se pare că toate aceste lucruri au devenit un loc de explorat pentru anchetatori, după ce cel care le preda românilor lecții despre succes și bani pe Internet și fratele său, s-a dovedit că au probleme cu legea, în realitate.

Citește și: Frații Tate, reținuți de procurori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si