Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Descoperirea șoc a anchetatorilor în cazul vânzătorului electrocutat la locul de muncă, în Costinești

Tragedie la Costinești. Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Vaslui, vânzător la un fast food din Costinești, a murit electrocutat la locul de muncă. Anchetatorii adună probe pentru a staibli exact cum s-a întâmplat totul.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Daniel Savopol, corespondent Kanal D

Totul s-a întâmplat luni dimineaţă. Poliţiștii din Costineşti au fost sesizati, printr-un apel la 112, că un tânăr de 2o de ani s-a electrocutat la locul de muncă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Un echipaj medical sosit la faţa locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar din păcate aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa au demarat verificarile în cadrul unei anchete de specialitate”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Descoperirea anchetatorilor

Anchetatorii adună probe noi și reușesc să facă lumină în acest caz. Se pare că tânărul de 20 de ani din Vaslui, care lucra la o tonetă fast-food din Costinești, s-a electrocutat în momenul în care a reintrodus într-o vitrină acționată electric o tavă pe care abia o spălase la chiuvetă. Tava era udă, iar în momentul în care a introdus-o în raft, atunci s-a electrocutat.

Medicii au venit la fața locului, au încercat să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar și au fost nevoiți să declare decesul.

Citeste si: Drama neștiută a tânărului mort la Giurgiu în teribilul accident de skijet. Prin ce a trecut în urmă cu nouă ani

Cine este tânărul care și-a pierdut viața

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Tânărul era din Bârlad, judeţul Vaslui şi lucra ca vânzător la un fast-food din Costineşti.

Citeste si: Accident grav pe șoselele din România. Trei copii au ajuns la spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI