Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Designerii români au prezentat tendințele din moda lui 2021

Moda lui 2021 pune accent pe lejeritate, imprimeuri cu forme geometrice iar în paleta cromatică predomină albastrul. Designerii români, prezentare inedită.

Iulian Ciurea,

Prezentare de modă [Sursa foto: Avantaje]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cantareata Roxana Nemes a fost model pentru o zi! Artista a avut un look reprezentativ stilului ei, potrivit pentru evenimentele ui 2021.
„Imi place, vine pe talie, este o tinuta foarte eleganta, de asta mi-am si prins coada ca sa dea o nota in plus de eleganta, un machiaj simplu dupa cum vedeti”, spune artista.

Pentru moda anului viitor, designerii propun camasi supradimensionate, ii, fote sau bundite pe o cromatica in alb si negru.

Designerii români ne arată care sunt tendințele anului viitor în modă

„Colectia noastra noua este inspirata la fel din traditiile romanesti, din costumul traditional autentic si am incercat sa aducem cumva elemente noi pentru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ca si cromatic ne-am oprit din nou la alb si negru, am mers din nou pe volum, pe fotele acestea care pot fi purtate cu usurinta asa cum poarta ea si manecile supradimensionate bineinteles”, spun designerii.
Prezentatoarea stirilor de prinz de la Kanal D, Ilinca Obadescu a urcat pe podium intr-o tinuta spectaculoasa. Ea a purtat o camasa animal print semnata de designerul Aleha Toncea si o pereche de pantaloni eleganti asortați cu pantofi rosii.

„Sa stii ca e mult mai greu decat pare sa fii model. Fetele astea au atata curaj si au atata incredere in ele pentru ca gandeste-te, esti pe podium, se uita atat de multa lume la tine”, a spus vedeta Kanal D.
„Eu am niste elemente pe care le folosesc de fiecare data, dorindu-mi ca creatiile mele sa fie distincte si usor de recunoscut si anume, de multe ori folosesc animal print, culori dramatice puternice, asa cum se vede”, spun designerii.

Cum văd designerii români anul viitor în materie de modă

In tendintele anul viitor vor fi si tinutele lejere.
„Va fi un an surprinzator de vesel, foarte multe culori intense, foarte multe imprimeuri, foarte smart, foarte multa libertate, de fapt moda in momentul asta este un mixaj fie de ultra minimalism, adica ceva simplu fie maximalism adica extrem de incarcat”, spun designerii.

„Colectia de astazi este dedicata fotografului Helmut Newton, in primul rand cel mai mare fotograf al modei Eu am creat o colectie majoritatea din radiografii de fapt putin mai neobisnuita”, spune un designer.
Zece creatori au participat la o inedita gala intitulata Soiree de la mode- Seara modei- filmata cu respectarea conditiilor generate de pandemie si transmisa in mediul online. Designerii au prezentat cate patru tinute inspirate din instantaneele realizate de celebrul fotograf de moda, Helmut Newton.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI