Pentru iubitorii de soare și temperaturi ridicate, Europa oferă destinații perfecte pentru o vacanță de vis, chiar și iarna. Nu în orice perioadă ne vom putea bronza, dar maximele depășesc 20 de grade celsius. Care sunt sejururile aproape de casă, dar cu vreme de vară timpurie, aflăm în materialul următor, a transmis Simona Pătruleasa.

Destinații însorite în vacanța de iarnă

Un arhipelag spectaculos, cu apă turcoaz și peisaje de o frumusețe infinită, așa arată chiar și iarna insula Madeira, din Portugalia.

Aici, maximele în decembrie ajung până la 21 de grade celsius, cu cer însorit. Iar apa oceanului nu e atît de rece.

În Madeira fiecare își găsește ceva de făcut: de la relaxare pe plajă, înot cu delfinii dar și drumeții de explorare a insulei.

Nu există zbor direct spre Madeira, dar cu o escală inclusă veți fi acolo în aproape 10 ore. Cât despre prețuri, 7 nopți de cazare cu avion inclus costă puțin peste 300 de euro de persoană.

Citește și: VIDEO- Craiova este, pentru al doilea an consecutiv, inclusă în topul celor mai frumoase destinații de Crăciun

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mergem mai departe, tot pe țărmuri însorite. Cu toții am auzit de cavalerii de Malta, dar frumoasa insulă se remarcă și prin gastronomia autentică, un mix între bucătăria arăbeasca și cea italiană. Nu puteam să-i omitem pe cei mici, care vor fi încântați să-l cunoască pe îndrăgitul personaj Popeye Marinarul.

Cam 3 ore durează zborul către Malta, iar cazarea costă de la 30 de euro pe noapte.

Iar a treia destinație accesibilă și caldă pentru perioada de iarnă este Tenerife, cea mai cunoscută insulă a Spanjiei. Are chiar și în extrasezon viață de noapte vibrantă, priveliști memorabile, dar și plaje fabuloase. Temperaturile sunt în jur de 21 de grade în decembrie.

Zborul durează aproximativ 6 ore, iar cazarea în extra sezon pornește de la 25 de euro pe noapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si