La mai bine de o lună de la explozia din Crevedia, rănile comunei sunt tot deschise. Viața localnicilor s-a schimbat într-o singură clipă și nu a mai revenit niciodată la ce era. În mormanul de ruine, pe gardurile înnegrite, stau agățate fotografiile celor care și-au pierdut viața în această tragedie.

Crește bilanțul victimelor de la Crevedia

Bilanțul negru a urcat astăzi la șase persoane ce și-au pierdut viața, în timp ce alte 4 se afla încî pe paturile de spital din străinătate.


De atunci și până acum, în locul exploziei, a rămas doar durere.
Domnul Iliescu și familia sa sunt printre cei care au scăpat cu viață din infernul de la Crevedia. Locuiau într-o vilă cu peste 10 camere și aveau o afacere impresionantă, însă, acum totul s-a făcut scrum.

Trăiesc în aceeași curte, dar în trei containere amplasate de primărie. Și până vor fi despăgubiți, sunt nevoiți să își ducă viața mai departe, cu ce le-a mai rămas.
Dorm înghesuiți câte trei-patru în același pat și încearcă să se acomodeze cu acest coșmar, devenit parte din viața lor.
Și acum, când frigul bate la ușă, membrii familiei au început să se pregătească de iarnă.
Nici bine nu au fost montate, că locuințele improvizate au început deja să se destrame. Oamenii sunt nevoiți acum să scoată bani din buzunar pentru containerele ce nici nu le aparțin.


81 de persoane s-au constituit parte civilă în dosarul deschis, iar suma totală a despăgubirilor cerute se ridică la 8.510.000 euro .Însă până acum nimeni nu a mișcat un deget.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit. Bilanțul a ajuns la 6 victime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si