Nimeni nu și poate explica modul în care românul Ioan Pânțaru, patron al unei firme de transporturi în Marea Britanie, a devenit în doar câteva secunde agresor cercetat pentru tentativă de omor și port de armă albă în Regat. Atacul sălbatic pe care l-a comis în centrul Londrei este viu în memoria englezilor șocați de tot ceea ce s-a întâmplat.

În exclusivitate pentru România, echipa noastră în Marea Britanie a reușit să afle tot ce nu se știa până acum despre românul care a înjunghiat-o pe copila de unsprezece ani.

Martor: Cineva țipa foarte tare… Am văzut o fetiță pe jos, lângă mama ei.

Martor: A fost tragic ce s-a întâmplat. A fost greu de privit cum o fetiță de 11 ani a fost atacată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Mobilizat de paznicul unui magazin și apoi reținut imediat de polițiști, românul de treizeci și doi de ani nu a avut nicio șansă să scape din oroarea pe care a comis-o în una dintre cele mai vizitate și aglomerate zone din centrul Londrei.

Familia sa pe care echipa noastră a găsit-o în orașul Manchester a fost informată de autorități cu privire la toate aceste învinuiri.

Reporter: Din investigația noastră a reieșit faptul că ultima adresă la care era el înregistrat este locuința din spatele meu la care locuiește o familie de români care însă nu a vrut să ne ofere niciun fel de declarație. Și oamenii de aici, vecinii lor, au ușile închise și nu doresc să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Din ceea ce am înțeles, poliția este prezentă destul de frecvent aici din cauza lucrurilor care se întâmplă pe stradă, iar majoritatea oamenilor preferă să își păstreze ușile închise și să nu răspundă atunci când ciocănim.

Vecin: Știu că a fost poliția aici de câteva ori zilele trecute, dar nu știu de ce.

Fosta contabilă: Avea probleme cu toată lumea.

Rămâne de aflat ce vor decide judecătorii pentru Ioan Pânțaru, riscă ani grei de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si