„Un incendiu izbucnit în județul Timiș a scos la iveală un conflict violent petrecut într-o familie cu 6 copii. Pompierii care au intervenit inițial pentru stingerea flăcărilor au fost nevoiți să solicite ajutorul polițiștilor și medicilor. Timp de zeci de minute, panica s-a instaurat printre localnicii care au crezut că un individ periculos este în libertate. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Și-a atacat concubina și a dat foc casei în care se aflau 6 copii

Primele apeluri la 112 au anunțat un incendiu la o gospodărie de la marginea Timișoarei. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările.
N-a fost însă o intervenție obișnuită. În casa cuprinsă de flăcări locuiau 6 copii. În plus, pompierii au găsit o femeie de 31 de ani rănită în zona gâtului. Imediat au fost alertate mai multe echipaje SMURD.

Citește și: VIDEO- Este din nou alertă din cauza minelor marine! Autoritățile au primit mai multe apeluri la 112

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O realitate cruntă s-a conturat din primele declarații smulse cu greu. Victima fusese atacată de partenerul de viață, pe fondul geloziei. Apo, individul a dat foc locuinței. Polițiștii au început căutarea suspectului despre care s-a crezut că a fugit. Au urmat alte clipe de panică, timp în care anchetatorii încercau să adune cât mai multe detalii.
În cele din urmă, pompierii au descoperit în locuința cuprinsă de flăcări un cadavru carbonizat.

Se crede că e vorba de atacatorul în vârstă de 37 de ani care și-ar fi pus capăt zilelor. Victima sa, mama celor 6 copii, este în spital, în stare gravă.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si