„O familie de români din Spania este în centrul unei tragedii care șochează și revoltă. Tatăl și-ar fi otrăvit cei doi copii apoi și-a pus capăt zilelor.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional. Colega mea, Delia Săndulachi, a adunat datele oferite până acum de Garda Civilă din Spania”, a transmis Christian Sabbagh.

Acuzat că și-a otrăvit copiii iar apoi s-a sinucis

„Cei doi soți români erau în proces de divorț. Ionel, de 34 de ani, s-a ocupat de fiicele sale în weekend. Copilele aveau 2, respectiv 4 ani. Duminică ar fi trebuit să se întoarcă la mamă, dar bărbatul nu a mai răspuns la telefon. Așa că femeia și noul ei partener au mers la ferma unde se aflau fetele. Au descoperit o scenă șocantă. Bărbatul și cele 2 fete nu mai respirau.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Două surori gemene de 19 ani, înjunghiate de același bărbat. Tragedia nu a putut fi evitată

Medicii au fost alertați de urgență, dar deja era prea târziu. Totul s-a petrecut în apropiere de Almerie, în sud-estul Spaniei.
Reprezentanții Gărzii Civile cred că cele două fete de 2 și 4 ani au fost otrăvite. Apoi tatăl și-a pus capăt zilelor.
Mama, o româncă de 23 de ani, ar fi fost și ea victima violențelor bărbatului în trecut, motiv pentru care a decis să pună capăt căsniciei.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si