• Accident cumplit după ce un șofer a întors un TIR pe A1. Într-o zonă fără parapeţi despărţitori, a intrat pe contrasens. A vrut să evite un control al polițiștilor.
  • Şoferul de TIR a montat un magnet pe tahograful amplasat pe camion, ca să poată să conducă fără să respecte timpii obligatorii de odihnă şi viteza legală.
  • O fetiță de doi ani a murit pe loc. Mama ei, o avocată de doar 25 de ani, a decedat în drum spre spital.
  • Doar soţul femeii, care se afla la volan, a scăpat, ca prin minune, cu viaţă.

Şoferul de TIR care a provocat tragedia de pe autostradă a distrus pentru totdeauna o familie întreagă pentru că a vrut să fenteze sistemul. Bărbatul nu respectase timpii obligatorii de odihnă şi încerca să fugă de poliţie. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul din imagini este cel care, cu bună ştiinţă, a încălcat legea fără se gândească vreo clipă la consecinţe. Şoferul de TIR a montat un magnet pe tahograful amplasat pe camion, ca să poată să conducă fără să respecte timpii obligatorii de odihnă şi viteza legală.

Bărbatul ar fi auzit, însă, că urma un control în trafic şi, de teamă să nu fie descoperit, s-a gândit să întoarcă TIR-ul pe autostrada A1. Într-o zonă fără parapeţi despărţitori, a intrat pe contrasens, pe sensul de mers spre Bucureşti. În acel moment, maşina în care se aflau doi soţi şi fetiţa lor de doar doi ani a izbit din plin remorca aflată de-a curmezişul benzilor de circulaţie.

Copilul a murit pe loc în urma impactului

Impactul a fost atât de puternic încât copilul care era pe scaunul special de pe bancheta din spate a autoturismului a murit pe loc. Mama sa, o tânără avocată în vârstă de 25 de ani, din Cluj, s-a stins şi ea în drum spre spital, din cauza rănilor mult prea grave.

Citeste si: VIDEO- Sfârșit tragic: Mamă și fiică, ucise într-un cumplit accident rutier

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Doar soţul femeii, care se afla la volan, a scăpat, ca prin minune, cu viaţă, din maşina care s-a făcut praf. Cel mai probabil, şoferul a produs această tragedie pentru că a condus ore în şir, deşi nu dormise suficient.

Titi Aur explică ce s-a întâmplat

”Patronul îi spune să facă mulţi kilometri ca să facă mulţi bani, şoferul este tentat să facă mulţi kilometri. Și unde duce acest lucru... duce la oboseală. A făcut această manevră conștient, sub presiunea stării de oboseală și de frică să nu fie prins de un filtru de poliție ca a depășit numărul de ore”, spune Titi Aur, specialist în conducere defensivă.

Citeste si: Accident cumplit pe autostrada A1. O fetiţă de doar doi ani şi mama ei au murit

Bărbatul care se face vinovat de accidentul care a curmat două vieţi este cercetat acum penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, însă magnetul găsit pe tahograf este circumstanţă agravantă, care i-ar putea schimba încadrarea iniţială din ucidere din culpă în omor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Între timp, tânărul care şi-a pierdut familia, din cauza inconştienţei şoferului de tir, a fost externat şi se pregăteşte să-şi înmormânteze fiica şi soţia.

Citeste si: Drama prin care trecea Tavy Pustiu. Rudele au făcut mărturisiri cutremurătoare: "Soția lui..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si