Vorbim despre scenele cutremurătoare care s-au derulat în camera unui hotel de patru stele din Capitală. Un tânăr de douăzeci și patru de ani și-a ucis iubita minoră, apoi și-a pus capăt zilelor cu arma crimei. Se pare că individul nu a putut accepta că fata voia să îl părăsească. Părinții ei se plâng că ar fi terorizat-o de când i-a dat vestea doar că nu a depus nimeni plângere la poliție.

Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel

A plecat luni la școală, mai avea o săptămână. Am sunat o zi și jumătate, n-a răspuns la telefon. Până nu m-a sunat poliția și mi-a spus că copilul meu este decedat într-o cameră hotel, a declarat mama fetei.

Imaginile au fost filmate și postate cu câteva momente înainte de măcel, iar pe fundal a pus o melodie de despărțire. Individul de douăzeci și patru de ani și iubita lui o adolescentă de șaptesprezece ani erau în camera de hotel. A doua zi, angajata care făcea curățenia avea să dea cu ochii de scena cumplită. Cei doi zăceau fără suflare în pat într-o baltă de sânge, a alertat poliția, iar criminaliștii au venit în grabă acolo.

S-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de douăzeci și patru de ani a suprimat viața tinerei după care a procedat la suicid cu un obiect ascuțiț înțepăto r, au declarat autoritățile.

Planul diabolic ar fi încolțit în mintea individului după ce fata i-ar fi spus că vrea să rupă relația amoroasă. Ea stătea într-un cămin din București, căci era aici la liceu, iar el venise din Bălteni, Dâmbovița.

A închiriat o cameră în hotelul în care obișnuiau să se întâlnească destul de des pun surse din anchetă. Luni au fost surprinși de o cameră de supraveghere în jurul orei douăsprezece și douăzeci de minute. Atunci au ajuns. După ce s-au cazat, tânărul s-ar fi dus la supermarket în apropiere și a cumpărat de acolo un cuțit, iar seara ar fi ucis-o, după care și-a luat viața. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

A spus că ea nu mai vrea să stea cu el, i-a spus nu mai vreau să stau și el a spus că i-a spus ea că ea are pe altcineva, nu înțeleg cum a ajuns în hotel copilul meu că la școală nu a mai ajuns, nu, nu știu ce s-a întâmplat, cum a putut să facă așa ceva copilului meu, nu știu, a spus mama fetei.

Cel mai probabil adolescenta a fost atacată în somn, căci în imaginile filmate de el înainte de oroare pare că ea doarme.

Domnișoara nu-și mai dorea să continue relația cu el, dar totuși s-au întâlnit pentru o ultimă dată în cuibușorul lor de nebunii. El alegând să încheie această relație prin a o ucide pe ea și prin a-și pune capăt zilelor, un fel de a-și pune sigiliu pe această relație.

Se pare că a fost picătura chinezească care l-a făcut, așa cum spunem de taurul din coridă când vede roșu, să nu mai fie stăpân pe reacțiile lui. Se pare că ar fi fost premeditat, să cobori, să cumperi cuțitul, să te întorci la locul respectiv, să fie aparent calm și să-ți se ofere sau să creezi starea necesară în care tu să fii atât de răzbunător, a declarat Dana Onișor, psiholog.

Mama fetei spune că înainte cu două zile de oroare tânărul ar fi urmărit-o prin sat și i-ar fi spart telefonul. Mai mult decât atât, părinții cred că individul ar fi fost agresiv cu ea și altă dată.

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Anda Adam, etalon de eleganță și stil! Imagini spectaculoase de la nunta artistei cu Yosif Mohaci- radioimpuls.ro

În localitatea natală a adolescentei, absolut toată lumea e șocată, mai ales cei care o cunoșteau.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu polițiști din cadrul serviciului omoruri. Se așteaptă rezultatele necropsiei momentan, care vor indica inclusiv ora la care au pierit cei doi. Totodată sunt verificate imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a se reface cât mai limpede traseul celor doi înainte de tragedie.

Citește și: VIDEO Sărbătoare națională după calificarea României. "Suntem cu tot sufletul pentru ei". Românii au așteptări mari la următorul meci


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si