Cu mai multe detalii despre tragedia de la Ferma Dacilor vine colega mea Ellvira Costache. Bună ziua Ellvira, ce vești ai?, a transmis Cristina Dorobanțu.

Detalii șocante despre tragedia din Prahova

"Bun găsit tuturor,

Vorbim despre un bilanț tragic în a doua zi de Crăciun, mai multe persoane, între care și un copil, au murit după ce cunoscuta pensiune "Ferma Dacilor" a ars din temelii.

22 de persoane erau cazate acolo, unii la parter si alții în camerele de la etaj.

De la 6 dimineața, când s-a dat alarma de incendiu, s-a activat planul roșu de intervenție. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările violente care au cuprins întreaga unitate de cazare și mai multe ambulanțe au fost trimise în ajutor. Aici, aseară chiar patronul pensiunii organizase o petrecere pentru prietenii săi pe care îi invitase să petreacă noaptea acolo. Potrivit unui martor, un cuplu dintre invitați s-ar fi certat și ar fi existat amenințări cu focul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clădirea cuprinsă de flăcări a fost construită din lemn, în anul 2013 și nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Momentan atât de aici, la revedere", a transmis Ellvira Costache.

Citește și: VIDEO- Raed Arafat, despre incendiul din Prahova: "A fost declanșat planul roșu de intervenție. Situația este sub control"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si