- De ce l-ai înjunghiat? Vă cunoşteaţi, care a fost motivul?

- Lăsaţi-mă, nu comentez.

- Îţi pare rău?

- Nu!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fără nicio urma de remuscare. Asa vorbeste calaul tanarului ucis din cauza unui conflict, si apoi abandonat. Barbatul pare a fi impacat cu gandul ca a injunghiat un om, pe care apoi l-a lasat sa zaca in strada, unde a agonizat pana cand si-a dat ultima suflare.

Seninatatea cu care suspectul crimei spune ca nu ii pare rau ca a curmat o viata este halucinanta. Năucitor este şi faptul că deşi, în trecut, a fost închis după ce a încercat să îi ia viaţa propriei mame, dar şi pentru o altă infracţiune, bărbatul a fost eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu.

Citeste si: Răfuială între clanuri la marginea Capitalei. Au fost trase focuri de armă

In urmă cu mulți ani, și-a înjunghiat mama

Călăul lui Florin și-a petrecut 7 ani din viața la penitenciar după gratii. 2 ani pentru tentativa de omor după ce și-a înjunghiat fără mila mama. In 2018 a fost eliberat după ce a ispasit o pedeapsa de 5 ani pentru tâlhărie calificata.

Nici mult nu a trecut de când bărbatul a fost lăsat în libertate pentru a doua oară, că a comis din nou o grozăvie.

Citeste si: Crima care a șocat o lume întreagă! Fiul cunoscutei judecătoare, ucis în propria casă

Bărbatul a fost arestat

După ce a fost audiat de procurori, bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor calificat. Intre timp, dupa ce au vazut imaginile de pe camere, politistii au stabilit ca doar doi barbati au fost implicati in crima, nu 3, asa cum se credea initial. Al doilea suspect este om al strazii si a fost complice la crima. Individul l-a batut cu salbaticie pe tanar, impreuna cu criminalul, insa el este cercetat in stare de libertate.

Tanarul ucis avea 34 de ani si era din Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si