Dispariția celor trei frați care se aflau în grija unei bone s- a transformat într-un scandal cu acuzații de răpire între părinți. Copiii au dispărut aseară din Hunedoara, iar polițiștii au început căutări ample pe șosele, în gări și pe câmpurile din apropierea casei. Astăzi, cazul a luat o întorsătură dramatică, după ce tatăl copiilor, un cunoscut milionar, a făcut public un clip video primit de la presupuși răpitori.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

I-ai pus pe oamenii ăștia să ne aducă la tine, nu, nu vrem la tine, se aude pe filmare.

Cei trei minori sunt căutați încă de aseară. În operațiuni sunt implicați polițiști, jandarmi și pompieri din județul Hunedoara. Oamenii legii au folosit inclusiv drone și câini special antrenați.

Polițiștii continuă activitățile investigative și de căutare a celor trei minori, a căror pe care voluntară a fost sesizată ieri de către tatăl acestora, au transmis autoritățile.

Tatăl copiilor a sunat la unu unu doi și a spus că cei mici și au dispărut în timp ce se aflau în grija unei bone. Fuga de acasă a fost prima ipoteză luată în calcul, însă anchetatorii analizează și situația părinților care au divorțat.

Tatăl lor este un cunoscut milionar, fost patron al echipei de fotbal UTA Arad.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Am un ordin de protecție să nu mă apropii de copiii mei care mă iubesc necondiționat și acum locuiesc în această rulotă, spunea tatăl copiilor.

Situația copiilor este una dramatică. După divorțul părinților au ajuns în grija statului, dar locuiau într-o casă pusă la dispoziție de tatăl lor. Bărbatul nu avea voie să se apropie de ei, așa că s- a mutat într-o rulotă, în zonă.

Pregătim pentru îngerași, pentru îngerașii mei... Eu sunt aici la vila mea, fără gânduri, și acolo sunt îngerașii, spunea tatăl copiilor.

Scandalurile între părinți s- au ținut lanț.

Anchetatorii urmăresc și pista unei răpiri, mai ales după ce au apărut aceste imagini. Tatăl copiilor spune că ar fi șantajat de presupuși răpitori, unii care, crede el, ar fi fost trimiși de fosta soție. Ar fi primit acest clip astăzi.

Citeste si: Veste importantă pentru pensionare! Informații privind creșterea pensiilor de la 1 ianuarie- kfetele.ro

Citeste si: Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce cred unii că băiatul ăsta stă numai în apă?!”- radioimpuls.ro

Citeste si: Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor- antena3.ro

Cert este că cei mici au de suferit din pricina despărțirii părinților, chiar și în condițiile unui divorț obișnuit.

Scandalurile nu fac decât să le agraveze situația. Divorțul și conflictele legate de tutelă pot crea un mediu instabil și stresant pentru copii, afectându- le sănătatea emoțională și psihică pe termen lung. Pot simți că, indiferent de alegere, vor trăda ori pe mama, ori pe tata, a spus un psiholog.

Copiii au șapte, nouă, respectiv unsprezece ani. Polițiștii au făcut publice pozele și semnalmentele lor. Oricine are informații despre ei este sfătuit să sune la unu unu doi.

Tatăl este în străinătate, probabil în Austria, de acolo ar fi raportat aseară dispariția și tot acolo ar fi primit clipul de la presupușii răpitori, de pe un număr de telefon de Serbia. Polițiștii din Hunedoara spun că analizează imaginile pentru a vedea dacă sunt veridice și de asemenea cer ajutorul în continuare publicului pentru a- i găsi pe cei trei frați. Iau în considerare toate ipotezele, răpire sau în scenare. Mama celor trei copii a fost astăzi audiată de oamenii legii. Am reușit și noi să stăm de vorbă cu ea prin mesaje scrise, dar nu am obținut un punct de vedere. Momentan acestea au fost informațiile, la revedere, a transmis Iulia Dumitrașcu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si