• Manuela a fost ucisă anul trecut cu 30 de lovituri de cuțit. Principalul suspect în cazul acestei crime s-a sinucis.
  • Presupusul iubit al fetei este anchetat pentru că ar fi complice la oribila crimă. S-a împrietenit cu sora Manuelei care s-a mutat în apartamentul care a fost scena oribilei crime.  
  • Înainte ca principalul suspect să-și ia viața în închisoare, procuorii l-au anunțat că va avea o confruntare cu prietenul lui cercetat în libertate.

La un an de la oribila crimă în care Manuela, fiica unui fermier bogat din Olt a fost ucisă cu bestialitate, l-am găsit pe presupusul iubit al fetei, cel anchetat că i-ar fi fost complice la furt criminalului, la recepţia unei săli de fitness din cartierul Latin.

Mai mult, acum se pare că s-a împrietenit, culmea, cu sora Manuelei care s-a mutat în apartamentul care a fost scena oribilei crime. Vecinii îl văd des plimbându-i ei cățelul... la fel cum făcea și cu animalul de companie al fostei iubite.

Cel care se presupune că l-ar fi ajutat e cercetat în stare de libertate

În timp ce principalul suspect în acest caz şi-a pus capăt zilelor de curând, cel care se presupune că l-ar fi ajutat să orchestreze furtul maşinii fetei îi întâmpină pe clienţii unei săli de fitness.

Momentan, procurorii au decis să-l cerceteze în stare de libertate. Şi deşi Manuela nu mai este, vecinii fetei încă îl văd zilnic pe băiat prin blocul în care stătea tânăra. Unii vecini îl provesc cu reticenţă când îl văd, alţii, îl consideră nevinovat.

Citeste si: VIDEO- Anchetă în penitenciar după ce principalul suspect în cazul crimei de la Bragadiru s-a sinucis

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Asta în ciuda revoltei părinților latifundiari care îl consideră pe individ la fel de vinovat de moartea fiicei ca pe principalul suspect ce s-a sinucis în închisoare.

Omul face și alte dezvăluiri șocante din povestea tulburătoare care s-a sfârșit cu 30 de lovituri de cuțit și, implicit, moartea Manuelei.

Înainte de sinucidere, procurorii l-au anunțat că va avea o confruntare cu prietenul lui

Înainte ca principalul suspect să-și ia viața în închisoare, procuorii l-au anunțat că va avea o confruntare cu prietenul lui cercetat în libertate. Acum, acesta din urmă e singurul care va fi audiat deoarece probele și declarațiile din dosare se bat pe alocuri cap în cap.

Citeste si: VIDEO| S-a sinucis după ce a terorizat un cartier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si