Cantareata si modelul de Instagram Tana Mongeau a fost printre primele vedete de pe covorul rosu! Cu o rochie scurta, multicolora, un decolteu adanc si un sarpe alb veninos, drept accesoriu, artista a vrut sa recreeze momentul facut de Britney Spears cu ani in urma. Un esec total, spun criticii, iar lista dezastrelor vestimentare continua!

Artista Mariahlynn a purtat, la randul ei, o rochie care nu i-a accentuat deloc frumusetea naturala.

Combinatia dintre pene si un material transparent, la care a alaturat nefericit o pereche de sandale cu fundita pe glezna, au facut ca aparitia artistei sa fie una ratata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un alt artist care nu a acordat prea multa atentie modului in care s-a prezentat pe covorul rosu a fost cunoscutul Dj Khaled. El a purtat nelipsitii pantaloni albi- dar, de data aceasta, care par cu doua numere mai mari, si o camasa multicolora extrem de sifonata!

Lil Kim si Blac Chyna au pus accent pe puf si au ales sa poarte rochite scurte, iar rtista Ava Max a vrut sa abordeze un stil diferit fata de celelalte vedete si a venit imbracata intr-un costum de super-erou.

Nikita Dragun- celebra pe Youtube- a declansat un intreg val de revolta dupa ce a venit insotita de trei barbati in lesa.

Dincolo de tinute, John Travolta a creat unul dintre cele mai amuzante momente de la Premiile MTV Video Music Awards.

Actorul, prezent pe scena pentru a inmana trofeul Video of the Year, a confundat-o pe Taylor Swift cu un travestit.

In momentul in care Travolta a citit numele castigatoarei si s-a pregatit sa ii inmaneze trofeul, i l-a oferit lui Jade Jolie, un travestit cu o coafura asemanatoare cu cea a lui Taylor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si