Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Dezvăluiri șocante despre modul în care un paznic din Brașov a fost ucis de un coleg de serviciu

Un paznic din Brașov a murit după ce a fost snopit în bătaie de un coleg de muncă. Agresorul s a enervat că victima n-ar fi fost de acord să facă un schimb de tură sau să-i dea o zi liberă. Așa că ar fi intrat peste coleg în curte și l-a lovit cu sălbăticie.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La spital medicii n-au găsit leziuni care să dea de bănuit că îi pun viața în pericol, dar bărbatul și-a dat ultima suflare acasă.

"Un om harnic, muncitor, un om bun", spune soția sa îndurerată. Angela nu mai are liniște de când și a găsit soțul fără suflare în proprie casă.

Nelu avea 65 de ani și deși ieșise la pensie a continuat să lucreze ca paznic la o firmă din Brașov. Acolo l-a cunoscut și pe colegul lui din Zărnești care avea să îi devină călău.

Surse din anchetă spun că cei doi nu s-ar fi înțeles la un schimb de tură, iar agresorul de 47 de ani ar fi vrut să i dea o lecție bărbatului.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

Individul și ar fi luat unul dintre fiii săi și ar fi mers acasă la victimă.

"El a ieșit la poartă, a deschis poarta, a dat noroc cu el și la care unul din spatele lui i-a dat cu o bâta în cap.

Aici a picat jos, l-a lovit cu ceva în cap, aici la poartă și a zis Ce aveți, mai? Cu ce v-am greșit?".

Si-a ucis colegul de munca [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

După bătaia violentă cei doi indivizi s-au făcut nevăzuți. Nelu a intrat în casă plin de sânge dar a refuzat să meargă la spital.

A depus plângere la poliție, iar după câteva zile a ajuns la medicul legist pentru investigații amănunțite.

Victima urma să mai meargă la spital, însă în noaptea de dinaintea programării și-a dat ultima suflare în proprie casă.

"M-am trezit la opt și jumătate, când mă duc în bucătărie l-am găsit mort. Ce-ar putea să fie în sufletul meu și eu bolnavă, rămăsesem amândoi. Cât de ușor poate să-mi fie? Am rămas singură."

Inițial s a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar încadrarea juridică s-a schimbat în lovituri cauzatoare de moarte.

Doar agresorul de 47 de ani a fost arestat preventiv, în schimb fiul său este în libertate.

Familia victimei cere să se facă dreptate, iar pentru moartea paznicului de 65 de ani să răspundă și fiul agresorului care a luat parte la scandal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI