„O melodie superbă cu un videoclip în care protagoniști sunt chiar Diana Cârlig și soțul său, Ionuț Bledea. Tinerii artiști, părinți cu normă întreagă, se bucură de un succes răsunător cu noua piesa Femeia, iar astăzi au venit în platoul Știrilor pentru a ne povesti amănunte despre această melodie dar și despre viața de părinți”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Diana Cârlig, melodie dedicată femeii

Cristina Dorobanțu: Bine ați venit! Așadar, tu ai fost protagonist în videoclipul soției.

Ionuț Bledea: Așa este și chiar dacă nu am cântat, credeam că o să fiu mai relaxat, n-o să am emoții, dar a fost stresul la fel ca și înainte pentru că am vrut să iasă totul bine, am vrut să fiu un actor bun și cred că cred că mi-a și ieșit. Cu acest prilej vreau să dedic și eu tuturor doamnelor și domnișoarelor acest nou videoclip pentru că și eu sunt în el, așa că pot să-l dedic tuturor celor care ne privesc.

Citește și: VIDEO- Evenimente mondene, în pas de dans. „A fost un moment senzațional, cu dans contemporan”

Cristina Dorobanțu: Diana, rochia pe care ai purtat-o este absolut superbă. Ce-mi spui despre ea?

Diana Cârlig: Da, pot să spun că m-am împachetat de data aceasta cu adevărat într-un ambalaj de flori. A fost o idee aparte, a nașei mele, îi mulțumesc.

A fost o rochie creată pe moment, deci, efectiv am mers fără nicio ținută, am zis trebuie să facem ceva inedit și eu zic că am fost și eu un buchet de flori pentru doamnele și domnișoarele care m-au privit și toată lumea mi-a spus că am fost deosebită și am avut o ținută aparte. Și mie mi-a plăcut foarte mult.

Cristina Dorobanțu: Ionuț, cum este viața cu trei fete în casă? Voi aveți două micuțe.

Ionuț Bledea: Așa este. Avem două gemene care pe 8 martie o să fac un an și patru luni. Este interesant, este frumos, este vis, putem să spunem. Multă lume ne întreabă dacă ne este greu. Noi nu putem să zicem că ne este greu, atâta timp cât avem bucuria în suflet. De 1 martie au primit atât fetele cât și mama fetelor mărțișoare. Acum, de 8 martie, iarăși pregătim ceva frumos. O să mergem și în străinătate, mergem la shopping, cred că e cel mai frumos pentru doamne, cel mai mare cadou, așa că sunt sigur că va fi cadoul ales de Diana. Să fie pe placul ei, să nu greșesc.

Cristina Dorobanțu: Mi-ai spus că le-ai dăruit mărțișoare și ceva în plus?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ionuț Bledea: Mărțișoare și brățări pentru fetițe, așa cu culorile primăverii alb și roșu, culoarea mărțișorului. Ilinca s-a tot jucat, l-a dat jos de pe mânuță. Ariana a știut că acolo trebuie să stea, l-a lăsat. Între timp și surioara ei s-a luat după ea.

Deci sunt foarte drăguțe și ne bucurăm că le avem, că sunt în viața noastră.

Diana Cârlig: Cele mai frumoase mărțișoare până la urmă sunt fetele noastre. Nu e nevoie de nimic altceva pentru că acasă este ca o primăvară în fiecare zi și mulțumim lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a adus în familia noastră.

Cristina Dorobanțu: Și totuși, Diana, voi sunteți trei, el este unul singur. De 9 martie, Ziua Bărbatului, va primi ceva?

Diana Cârlig: Va primi un cântec din partea mea pentru că pe 9 martie suntem la Dublin și anunțăm cu drag toți românii de acolo că vom cânta cu mare drag. Abia așteptăm să petrecem. Deci, eu voi fi cadoul pentru soțul meu.

Ionuț Bledea: Suntem cadoul perfect unul pentru celălalt. Ne facem cadouri pe placul fiecăruia în fiecare zi.

Cristina Dorobanțu: Care este activitatea voastră preferată în familie?

Diana Cârlig: Pentru că suntem foarte mult timp plecați, faptul că suntem acasă deja este o activitate foarte frumoasă împreună cu fetițele. Momentele petrecute cu ele... ne place să ne jucăm, ne place să ieșim în parc pentru că acum deja a venit un pic vremea mai bună și fetelor le place foarte mult să fie afară, să fie înconjurate de copii și faptul că noi suntem aproape de ele pentru ele e cel mai important. Simțim că ne simt lipsa un pic deja, sunt destul de mărișoare, și când ne întoarcem acasă, zâmbetul lor cu care ne primesc și căldura și brațele așa deschise este cel mai mare cadou pe care ni-l pot oferi ele și atunci profităm de fiecare moment petrecut împreună cu ele.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cristina Dorobanțu: A fost vreun moment în care fetele v-au simțit atât de mult lipsa încât ați plâns de dorul lor?

Citește și: VIDEO- Penelope Cruz a pozat ca o puștoaică. Apariția sa a fost spectaculoasă

Diana Cârlig: Da. Eu în momentul în care am început activitatea, chiar la două trei luni după ce ele s-au născut, mergeam cu lacrimi în ochi la evenimente și mă simțeam vinovată că le las acasă, deși știam că sunt cu bunicii, sunt cu mama mea care are grijă de ele poate mai bine ca și mine câteodată pentru că are experiență, dar totuși faptul că nu am fost acolo aproape de ele... și acum parcă mai urmărește un pic sentimentul ăsta de vinovăție. Dar, oarecum am înțeles că tot ce fac e pentru ele și sunt convinsă că și ele vor fi mândre de mama lor când vor crește și o să vadă că tot ceea ce facem, suntem tot acolo cu gândul la ele și la familia noastră, să ne fie nouă bine.

Cristina Dorobanțu: Ionuț, ce planuri de viitor aveți?

Ionuț Bledea: Avem foarte multe evenimente, avem spectacole, concerte, de ce nu, programăm și o vacanță în patru cu fetițele noastre. Deci este multă activitate, multe cântece avem în plan să realizăm anul acesta. Sperăm să fie un an frumos. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: