Diana Enache nu a mai avut răbdare ca vremea sa se incalzeasca și deja a luat cu asalt magazinele cu ținute colorate și croieli speciale pentru sezonul primavara -vara.

Stilista și creatoarea de modă Maria Cocarcea este cea care se ocupa de ținutele artistei și deși nu are o misiune usoară reușește să-i propună haine care să o avantajeze.

„Prietena mea care mă consiliază și mă ajută la fiecare eveniment își pune mereu mâinile în cap pentru că spun ba e prea decoltat, ba mă strânge în partea dorsală, să nu fie nici prea prea și își pune mâna așa pe cap”, povestește Diana Enache.

Diana Enache, la shopping de ținute colorate

Veselă dar hotărată, Diana Enache isi alege cu atentie hainele pentru proba.

„Aș merge pe roz, având în vedere că a venit primăvara, sunt și blondă, pot spune că sunt blondă de la drept”, spune Diana Enache.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De data aceasta Diana se rezumă la maximum patru ținute cu ajtorul carora să-și împrospăteze garderoba.

Cum este absolventă de Drept, Diana adoptă de cele mai multe ori stilul bussines-elegant.

Momentul adevărului. Cât a stat pe acasă a cam poftit la dulciuri și asta i-a adus cateva kilograme in plus ceea ce acum ii cam da batai de cap.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si