Diana Matei și partenerul său, Marian Cleante, au o relație solidă, care a trecut cu brio testul timpului. Cei doi s-au căsătorit în 2018, însă legătura lor a început cu mai bine de 2 decenii în urmă. Au împreună un fiu, iar viața lor este o marturie a puterii dragostei, a transmis Simona Pătruleasa.

Diana Matei, viața dincolo de scenă

În vârstă de 42 de ani, talentata cântăreață Diana Matei  a furat inima publicului încă de la primele apariții pe scenă. În prezent, artista își împarte timpul între scenă și viața de familie.

,,Cam totul se orientează în jurul planului profesional pentru că suntem mult pe drumuri și hai să zicem că e jumate jumate, cu planul personal, dacă nu sunt artist full time, sunt mămică full time, soție full time''.

,,Mai nou am descoperit ceva ce îmi place mult, merg la călărie cu fiimiu și îmi place să îl urmăresc, îmi place să îl văd fericit''.

Diana și soțul ei, Marian, s-au întâlnit când artista avea doar 21 de ani. Astăzi, cei doi sunt un exemplu de perseverență și stabilitate în fața vieții, și îi inspiră pe mulți cu povestea lor de iubire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,Nu există un secret al relației noastre, suntem 2 oameni buni cu o natură frumoasă care își doresc foarte mult o familie.

Peste noi au trecut 22 de ani, 23, o spun cu mândrie pentru că în peisajul asta cenușiu, eu cred că am rezistat frumos''.

Pe lângă viața de familie, cei doi fac echipă și pe scenă. În această vară vom dansa la petreceri pe ritmurile pieselor noi ale tarafului Cleante.

Citește și: VIDEO- Leo de la Roșiori, primul său concert. Tânărul cântăreț și-a îndeplinit un vis, acela de a organiza primul său concert alături de artiști de renume din industria muzicală

,,Proiectele merg, avem 5 piese deja gata în studio. Dăm drumul la un șir de piese, avem și feat-uri, și piese siguri. Încercăm să ținem un standard și să fim profi, așa cum ne place nouă''.

În timpul liber, Dianei îi place să se relaxeze în vacanțe.

,,Există destinații gen city break pe care eu le accesez cu Marian 2-3 zile doar că să ne încărcăm un pic bateriile, cum ar fi Roma, Paris sau Istanbulul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Îmi place foarte mult că se mănâncă foarte bine. Îmi place să mă plimb, îmi place să călătoresc, îmi place teribil să călătoresc, probabil că e un task pe care sper să îl ating după ce mă mai liniștesc cu scenă'', a spus Diana Matei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si