"Play IT" este una dintre cele mai noi emisiuni din domeniul IT&C! În fiecare sâmbătă, pe Kanal D2, de la ora 13:30, dar și pe YouTube, pe canalul WOWnews, telespectatorii pot urmări cele mai noi ediții.

Invitată în ediția de sâmbătă, 20 ianuarie, Diana Sar vorbește despre momentele pe care le-a trăit de-a lungul carierei sale de actriță, dar și de model.

Tânăra actriță a povestit cum după ședințele foto pe care le avea o parte dintre fotografii erau modificate, inclusiv în ceea ce privește aspectul fizic și formele chiar și în cazul modelelor.

Citește și: VIDEO- Cum facem singure machiajul perfect. Laura Atănăsoaie ne arată idei pentru machiajul de sărbători

Diana Sar, despre viața de model, sacrificii și fotografiile editate

Diana Sar a mărturisit că a avut parte de ședințe foto în care i-au fost modificate chiar și dimensiunile pentru a părea mai slabă. Frumoasa actriță a povestit la Play IT că a prins o perioadă dificilă în care se căutau modele mult mai slabe, lucru care nu i-a fost mereu ușor, fiind nevoită să țină diete.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În afară de filtrele respective, avem shooting-uri și am avut și eu în care erau modificate și dimensiunile mele să par și mai slabă. Am prins o perioadă dificilă în care se căutau fete mult mai slabe decât se caută acum și cred că asta a fost la mine o problemă că îmi doream să ajung la dimensiunile alea și pentru mine nu era tot timpul ușor.

Adică aveam diete, țineam diete, poate nu funcționau și poate în sensul ăsta mă afectau pe mine”, a mărturisit actrița. 

Vedeta recunoaște că încercat o singură dată să își editeze fotografiile din mediul online, însă după această experiență a decis că nu va mai apela niciodată la aceste aplicații.

„Am fost o singură dată în situația de am folosit și eu într-o fotografie de-a mea o opțiune care îți mărește cumva fotografia în sus ca să pară mai înaltă și mai subțire. Nu, nu pot să ajung să fac asta pe Instagram, am zis că pe Instagramul meu nu vreau să pun poze editate doar dacă le pun pe cele de la shooting-uri”, a declarat Diana Sar la Play IT.

Citește și: VIDEO- Rubrica „Tu Dai Moda”, cu Gabriela Ghizel: Blănurile, un cadou prețios de Crăciun

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Carmen Negoiță, invitată în cadrul emisiunii ,,Play IT'', vorbește despre folosirea filtrelor în mediul online. ,,Exagerarea cu filtrele cred că ne îndepărtează un pic de realitate''

Meseriile amenințate de inteligența artificială

Mihai Crăciun, specialist în comunicare, va fi prezent în ediția de sâmbătă de la Play IT. Invitatul va vorbi despre meseriile care vor fi înlocuite de inteligența artificială.

„Noi suntem în siguranță, ne-am ales bine meseriile. Normal, automatizarea va schimba viața oamenilor și, în funcție de meseria pe care o ai va trebui să încerci să te adaptezi și să înceți să poți să faci lucruri noi dar garantat sunt foarte importante aceste abilități consider că oamenii ar trebui să îmbrățișeze inteligența artificială și nu să fugă de ea așa cum am tot văzut.

Am fugit și de mașini prima dată, așa am fugit și de tablete și de smartphone-uri, generația noastră va fi ajutată de inteligența artificială să își găsească mai ușor subiectele. AI-ul, Chat GBT-ul este un scraper foarte bun, dacă ești în căutarea unui lucru punctual poți folosi Chat GBT-ul pentru asta, pentru a găsi o scenă dintr-un film pe care nu ți-l amintești cum se numește”, a declarat specialistul în comunicare, Mihai Crăciun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si