„Continuă scandalul în familia Șoșoacă. Senatoarea și-a reclamat soțul la poliție pe motiv că acesta ar agresa-o fizic și emoțional și a primit ordin de protecție. Asta înseamnă că Silvestru Șoșoacă poartă de aseară o brățară de monitorizare la gleznă. El numește totul un joc politic, în vreme ce Diana Șoșoacă îl acuză că are o amantă, că e agresiv și alcoolic”, a transmis Simona Pătruleasa.

Diana Șoșoacă, ordin de protecție față de soțul agresiv

Vizibil agitată, dar hotărâtă să-și facă dreptate, Diana Șoșoacă a ajuns aseară la secția de poliție. Le-a spus autorităților că se teme pentru viața ei.

Citește și: VIDEO-Războiul numelui în familia Șoșoacă. Soțul Dianei Șoșoacă vrea să rupă orice legătură cu senatoarea. ,,Eu nu mai pot să accept situații de genul acesta''

Valul de acuzații nu s-a oprit aici.

„- Are o ură pe femei, este un misogin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- S-a spus la un moment dat că ar exista o a treia persoană.

- Da, există amanta lui, cu are s-a și afișat, evident”, a spus senatoarea.

Diana Șoșoacă a depus la dosar probe audio și video, dar și declarații ale unor martori. A ieșit triumfătoare din sediul Poliției, cu aplicația de monitorizare instalată pe telefon.

Cu brățara la picior, Silvestru Șoșoacă a jucat cartea ironiei.

„Dacă i-ați făcut jocul ăleia, atât de smecheri sunteți”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Fostul soț al Dianei Șoșoacă și-a etalat apoi brățara la un post de televiziune. El a spus că a atacat decizia de montare a dispozitivului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si