Diana Șoșoacă a mers la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală și a încercat să intre în interiorul unității medicale. Paznicii nu au lăsat-o să intre și a izbucnit scandalul.

”Nu aveți voie să mă atingeți. Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României. Am voie să stau înăuntru. Unde scrie că e carantină? Nu mă interesează. Deci chiar este abuz în serviciu.

Deschideți vă rog să intru acolo. Incultură crasă legislativă.

Diana Șoșoacă: ”Nu aveți voie să mă țineți la poartă”

Deci deschideți poarta acum. Pentru mine, nu aveți voie să mă țineți la poartă”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatoarea AUR a lansat o avalanșă de acuzații la adresa paznicului ce i-a blocat accesul.

”Deci lucrează la pază, dar nu poartă ecuson. Și-a dat o identitate falsă. Și așa e învățat să vorbească? Trebuie lumea să vadă în ce hal trăim în România și cine ne păzește și cine menține ordinea în aceste instituții publice. V-am și arătat legitimația, nu puneți mâna pe ea că nu aveți voie. Eu m-am declinat identitatea”, a spus Diana Șoșoacă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Avocata Diana Șoșoacă a făcut circ în fața spitalului Matei Balș. A fost blocată de jandarmi

Ulterior, Șoșoacă a postat întregul material video pe contul său de Facebook.

Diana Șoșoacă a făcut circ în fața spitalului Matei Balș

Senatoarea Diana Șoșoacă, de la AUR, a mers la Spitalul Matei Balș, însă nu a putut intra din cauza jandarmilor care i-au interzis accesul.

După câteva contre cu oamenii legii, în care i-a acuzat că nu respectă poporul român, Șoșoacă a fost abordată de o femeie care locuiește în zona spitalului și care i-a spus că acolo nu există căldură și că oamenii se încălzesc cu calorifere electrice.  La ora 13 e așteptat și președintele Klaus Iohannis la Matei Balș.

Citeste si: George Simion, liderul partidului AUR: „Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe!”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Senatoarea AUR a avut un schimb dur de replici cu paznicul spitalului, care nu a lăsat-o să intre în unitatea medicală, unde o anchetă a autorităților este în desfăşurare în urma incendiului de vineri dimineață în urma căruia cinci pacienți internați cu COVID-19 au murit arși.

"Vreau să mă duc înăuntru la Matei Balș să văd ce se întâmplă. Aici trebuie să vină absolut toți parlamentarii să ia atitudine.", a spus aceasta.

Citeste si: VIDEO- AUR a reușit să intre în Parlament cu un scor destul de mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si