,,Se pregătește cel mai răsunător proces de divorț. Soțul Dianei Șoșoacă a depus, astăzi, actele de divorț la judecătoria sectorului 2 și ,mai mult decât atât, nu mai vrea să-i lase senatoarei numele de familie. Cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Adina Iliescu'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere! Care este perioada pentru care aceasta nu va mai avea carnet

Diana Șoșoacă și-ar putea pierde numele

,,În urmă cu puțin timp, aici de la judecătoria Sectorului 2 a ieșit Silvestru Șoșoacă, care a depus actele de divorț.

Spunea acesta că are încredere în justiția din țara noastră și are în spate o echipă de avocat și o strategie bine pusă la punct. Mai mult decât atât susținea Silvestru Șoșoacă faptul că își dorește un proces rapid, tocmai pentru ca senatoarea să nu poată folosi numele său de familie pe listele pentru alegeri, lucru care o nemulțumește pe senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă pentru că aceasta a ieșit în spațiul public și a susținut faptul că se simte ca o văduvă și va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a întârzia acest proces de divorț.

Vă reamintesc faptul că scandalul între cei doi a pornit în urmă cu aproximativ o lună, când senatoarea l-a dat afară din partid pe soțul său, iar de atunci a început războiul în familie'', a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si