Dianna Rotaru: Îmi râde sufletul când vorbești despre fiica mea. Mă bucur foarte mult că am trecut împreună peste cele șase luni. Mâine sărbătorim șapte luni de când a apărut pe lume. În primul an părinții se bucură și sărbătoresc copilul în fiecare lună. Apoi, în fiecare an.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Cu ce provocări vine la pachet viața de mămică?

Dianna Rotaru: Cu multe provocări. În primul rând, rolul de mamă este unul greu de dus, pentru că e ceva nou pentru mine. E ceva palpitant, care îți de emoții noi în fiecare zi. Greu de dus, în special noaptea, pentru că avem trezirile alea care mă solicită, de regulă, de două ori sau chiar de trei ori pe noapte. Evident că de șapte luni mă trezesc non-stop. Femeile care se trezesc noaptea trebuie să primească trofee pentru răbdarea de care dau dovadă. Datorită acestui copil am învățat să fiu mult mai răbdătoare, să fiu mult mai empatică, mult mai atentă la necesitățile și cerințele acestui minunat îngeraș. Eram și înainte așa, dar poate treceam mai rapid peste unele lucruri. Acum am devenit mult mai analitică, mă opresc, analizez, studiez mă documentez.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si