O spun bucatarii, care vin cu preparate ispititoare si deserturi care lasa gura apa. Nu arata la fel ca cele clasice, insa gustul este absolut delicios.

Nu e deloc greu sa treci un post aspru fara carne, lapte sau oua, spune aceasta doamna venita din Franta, care de cativa ani s-a obisnuit sa traiasca raw vegane.

Citeste si: România se confruntă cu o criză a incubatoarelor vitale pentru supraviețuirea bebelușilor născuți înainte de termen!

In acest bistro din Capitala, gasim deserturi numai bune de incercat in perioada postului.  Arata impecabil, iar oferta e bogata.

"Noi avem 16 feluri de prajituri. Cele pe care le vedeti sunt indulcite cu miere, dar pentru cei care sunt vegani sau pentru diabetici le putem indulci si cu stevie sau cu zahar de mesteacan sau cu sirop de curmale", explica Roxana Bughean, proprietar bistro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alimentatia de tip vegan sau raw vegan a castigat din ce in ce mai multi adepti in ultimii ani.

Un motiv ar fi acela ca oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de sanatatea lor, iar acest tip de alimente nu necesita preparare termica prelungita.

Citeste si: L-a cunoscut pe acest tip pe Tinder, iar viața i-a devenit un coșmar. Ce i-a întâmplat când a început să iasă cu el

"El este un produs crud si trebuie sa treaca prin procesul de congelare peste noapte pentru a deveni tortul raw in sine. Crema de caju cu sfecla si canepa decorticata, drob de ciuperci, hummus, toate le facem pe loc", mai spune patroana.

In plus, acest stil de viata nu este atat de costisitor pe cat cred cei mai multi dintre romani.

Pretul pentru un astfel de desert porneste de la 16 lei.

In schimb, daca doriti un meniu de post complet, care contine supa, un fel principal si acest desert, pretul este de numai 41 de lei.

Citeste si: Alex Stoica, primele reacții după ce a fost eliminat de la Exatlon! S-a confruntat la TV cu Războinica Mihaela: ”Nu suportam văicărelile excesive”

Astfel de alimente sunt usor de digerat. In plus, sunt aliati de nadejde in curele de slabire sau lupta cu anumite boli.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si