Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Din cadrul de mers, o bătrână din Târgu Jiu a trecut direct la volan. Trecătorii, speriați și indignați: „Mai poți să pui frână?! Mai ai instincte?” 

Femeia a oprit neregulamentar, după care a coborât să-și rezolve unele probleme. A fost filmată de trecători la întoarcere. 

Redactia Stirile Kanal D,

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„O șoferiță de vârstă a treia a născut indignare printre trecătorii din Târgu Jiu. Femeia se deplasa cu ajutorul unui cadru, dar apoi s-a urcat liniștită la volan”, a spus Christian Sabbagh.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Trecător: „Mai poți să pui frâna?! Mai ai instincte?”

Șoferiță: „Din moment ce mă vedeți cu volanul în mână, pot să pun și frână.”

Femeia a oprit neregulamentar, după care a coborât să-și rezolve unele probleme. A fost filmată de trecători la întoarcere. Oamenii nu erau convinși de capacitatea bătrânei de a evita la timp pericolele din trafic.

Conform legii, permisul este reînnoit la fiecare zece ani, însă evaluarea medicală poate fi refăcută mai des pe baza recomandării unui doctor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI