Rece, distant, cu pieptul în față și schițând un zâmbet ironic atunci cand politistii i-au impanzit curtea. Așa ni-l amintim pe Gheorghe Dincă, în septembrie anul trecut, când zile întregi a fost plimbat între locurile în care le-ar fi ucis pe Luiza și Alexandra. Atunci, bărbatul a refuzat să colaboreze cu autoritățile.

Dincă a vărsat lacrimi la tribunal, părinții fetelor parcă l-ar crede

Mai mult, se ferea de privirile părinților celor două fete și avea permanent pretenții- cerea să i se aducă apă rece și mâncare la discreție, să stea pe scaun și doar la umbră, ca să nu obosească.

Citeste si: Dezvăluire șocantă. Martorul răpirii Alexandrei Măceșanu a văzut toată scena și NU a spus nimic

"Din punctul meu de vedere, dinca este un psihopat criminal in serie. Ei nu au empatie, emotie sau remuscari, insa oricand pot sa simuleze cu o usurinta fantastica emotiile", explică Valentina Pârvulescu, psiholog criminalist.
Din omul impasibil și cu un chip greu de descifrat, Dinca a devenit abătut, fricos și agitat. Ieri, în timpul unui proces lung în fața procurorilor, și-a pierdut cumpătul- a început să plângă, le-a privit insistent pe mamele celor două copile și le-a jurat că e nevinovat.

Citeste si: Caz Caracal: Părinții Luizei Melencu cer instanței să nu se vândă autoturismul cu care Gheorghe Dincă le-a răpit pe fete

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Eu nu am omorât fetele. Vreau să știți că la mine acasă nu a curs nicio picătură de sânge și că în curtea mea nu există niciun gram de os uman!”, susține Gheorghe Dincă.

Lacrimile lui Dincă la tribunal. Psiholog criminalist: Simulează ca să fie eliberat

"Simulează, probabil, cu nişte obiective extrem de clare: de a fi eliberat, de a i se micşora pedeapsa", spune psihologul criminalist.
Rolul de om resemnat si nevinovat afisat acum de Dincă le-a derutat pe mamele minorelor dispărute, care acum se agață de speranța că fetele sunt în viață.

Citeste si: Bombă în cazul Caracal. Camera 6 din casa lui Gheorghe Dincă a dispărut

„Am ieșit un pic în față și l-am întrebat: dacă e părinte de copil, să spună ce s-a întâmplat cu... prima dată n-a avut reacție, apoi a început să plângă, a zis că el nu vorbește cu familia”, spune mama luizei Melencu.
"După câte declarații a schimbat, de data asta chiar îl cred. Nu știu, parcă are o convingere”, spune mama Teodorei Măceșanu.
Mai mult, după ce s-a terminat procesul, Gheorghe Dincă i-a cerut avocatului familiei Măceșanu o întrevedere între 4 ochi, în celula sa de la penitenciarul din Craiova.


„Vă dați seama că voi da curs solicitării, pt că este interesul nostru să vedem ce s-a întâmplat”. „Pentru că el spune că a fost bătut, a fost forțat, a fost amenințat, a fost șantajat”, spune avocatul.

Avocații nu-l cred pe Gheorghe Dincă, deși a plâns în tribunal

Surse din ancheta spun ca totul e doar o strategie prin care criminalul încearcă să-i manipuleze pe anchetatori.

Citeste si: Caz șocant la Caracal. O femeie a fost răpită

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Totuși, un document care a ieșit la iveală în casa lui Dincă naște semne de întrebare privitoare la complicitatea pe care ar putea-o avea familia bărbatului în dispariția fetelor.
„Actele personale din 2019 ale fiicei sale erau în casă la el, dar ce este interesant e că un polițist le-a sustras, apar în fotografie, dar nu mai apar în procesul verbal. El spunea că de ani de zile nu se mai vizitează cu fiica. Păi decizia de impunere e din 2019, pe numele fetei lui. Din Arad ajunge în casă, pe masă și după câteva minute dispare din procesul verbal”, spune avocata familiei Melencu.

Citeste si: VIDEO- Regrete pentru tatăl criminal din Cluj. Vrea să fie pedepsit

Procesul în cazul crimelor de la Caracal este departe de a se fi terminat. Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova se vor pronunța pe 30 septembrie dacă în dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două fete. În cazul în care răspunsul va fi negativ, dosarul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT, pentru reanalizarea cazului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si