Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Directoarea executivă a DSP Arad, bătută de directorul economic adjunct. A fost nevoie de intervenția polițiștilor

Un scandal monstru, care s-a lăsat cu bătaie, a avut loc în sediul DSP din Arad. Directorul economic s-a năpustit asupra șefei instituției, chiar în biroul unde lucrau. La altercație a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

,

Directoare DSP bătută în sediul instituției [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele. Atenție, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Directoarea DSP Arad, bătută de directorul economic adjunct

„Cu asta ne ocupăm, stimați conaționali, în Direcția de Sănătate Publică. Semnăm acte... Fii atentă că dă în mine!”, se aude pe filmare.
Este înregistrarea halucinantă în care directorul economic adjunct al DSP Arad o lovește pe directoarea executivă a instituției. Conflictul a pornit după ce bărbatul a refuzat să semneze niște acte.
Directorul economic a început să filmeze cum directoarea strângea mai multe semnături în birou, iar la un moment dat, femeia i-a luat telefonul din mână.

Acela a fost momentul în care individul și-a ieșit din minți.
„Mi-a adus foarte multe acuzații, injurii, inclusiv a sărit să mă agreseze fizic. M-a lovit, m-a îmbrâncit, noroc cu colegii care au fost alături de mine și l-au luat”, a mărturisit femeia.

Citește și: VIDEO- S-au luat la bătaie în timp ce așteptau mâncarea, în parcare. Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost lovit de altul

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De cealaltă parte, directorul economic neagă că ar fi lovit-o pe femeie.


„Nu am îmbrâncit-o, se vede pe film, am pus mâna pe ea să îmi dea acel telefon”, a motivat directorul economic.
Ceilalți angajați refuză să mai lucreze până când bărbatul nu va fi dat afară. De altfel, acesta nu este primul scandal în care este implicat directorul economic al DSP Arad. Anul trecut, acesta a venit la serviciu înarmat cu un aparat cu electroșocuri, dar și cu un flex.

La scurt timp după conflictul violent, la sediul DSP Arad au ajuns și polițiștii. Pe numele agresorului, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI