„Directorul unei școli din județul Cluj este acuzat de părinți că îi terorizează pe copii și îi supune unor abuzuri repetate. Zilele trecute, bărbatul ar fi bătut doi elevi și a agresat inclusiv un părinte care s-a dus la el să ceară lămuriri. Scandalul a fost surprins de camere, însă imaginile s-au șters ca prin minune înainte ca poliția să le poată accesa. Dascălul nu ar fi la prima abatere, ba chiar a băgat frica în oamenii din comunitate.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Directorul unei școli, acuzat că terorizează elevii

Părinții copiilor care învață la școala din Vad spun că abuzurile directorului sunt tot mai dese. Se feresc însă să o spună și în fața camerelor, de teama omului care le este și profesor copiilor. Dacă până acum nimeni nu a sesizat cele întâmplate organelor abilitate, ultimul scandal i-a trimis pe părinți direct la secția de poliție.
„Nu este prima dată când îmi este copilul bătut de dumnealui! Nu este prima dată! Oricât am încercat să întreb: domnule director, ce s-a întâmplat? Spune-mi frumos! Eu nu te jignesc, nu te îmbrâncesc, nu te împing, nu te lovesc, nu nimic! Ieși afară și ieși afară! În toate felurile m-a făcut”, a spus mama unui elev.
Zilele trecute bărbatul ar fi fost deranjat de un elev care ar fi bătut mult prea tare la ușa clasei în care preda.

S-a enervat și l-ar fi plesnit cu putere, iar copilul a început să se simtă rău. Un alt elev a vrut să îl ajute, dar a fost și el lovit.
„I-a dat telefonul să o sune pe mamă-sa ca să vină la școală! De asta a ajuns de i s-a luat telefonul și l-a agresat și pe el”, a spus mama altui copil.

Citește și: Scandal la un liceu de elită din Buzău! O profesoară de română ar cataloga "Luceafărul" drept roman, nu poezie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totul s-a întâmplat în acea cameră tehnica din spatele școlii în care copiii s-ar fi ascuns de frica directorului. Deși, atât în școală, cât și în curte există camere de supraveghere, imaginile de pe acestea au dispărut în momentul în care polițiștii au venit să le ridice.
Copilul a povestit acasă că a fost încolțit când încerca să își ascundă telefonul în buzunar.
„L-a prins de gât și l-a împins cu capul în bidonul ăla de la centrală... rezervorul. Două dintre colege au dat cu apă pe el că nu s-a putut ridica”, a spus mama copilului.
Mama care a fost sunată să vină de urgență la școală a fost și ea agresată de dascălul supărat că i-au fost cerute explicații. Telefonul confiscat de profesor nu a fost înapoiat nici părinților, așa că oamenii au sunat la 112.
„În cadrul anchetei vor fi stabilite împrejurările în care s-ar fi derulat aspectele sesizate fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, au transmis polițiștii.
Părinții și copiii au ajuns la IML și acum este așteaptat raportul medicului legist. Și la nivelul Inspectoratului Școlar a fost deschisă o anchetă.

Cu toate că jurnaliștii Kanal D au încercat să îi ceară directorului un punct de vedere, acesta nu a fost de găsit.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si