Ce alte declarații a mai făcut bărbatul și cum se apară în fața acuzațiilor procurorilor, știe colega mea, Adina Iliescu, a transmis Silvia Ioniță.

Discipolul lui Bivolaru, reținut

La ieșirea din sediul DIICOT, liderul grupării, respectiv instructorul de yoga a spus că este nevinovat și că totul este un scenariu. Ba mai mult, acesta a avut o atitudine sfidătoare la adresa jurnaliștilor aflați la fața locului și spunea că polițiștii au descoperit în locuința lui doar cărți de Yoga, însă procurorii DIICOT îl contrazic pe bărbat.

Oamenii legii ar fi descoperit în apartamentele pe care le-au percheziționat ieri mai multe documente, camere web, lumini de studio. Individul, respectiv instructorul de Yoga și alți patru suspecți sunt acuzați de fapte extrem de grave.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Abuzate în numele „evoluției spirituale”. Maestrul spiritual, un cunoscut discipol al gurului Gregorian Bivolaru, a fost reținut de oamenii legii

Concret, aceștia se presupune că ar fi racolat mai multe tinere din medii defavorizate, iar mai apoi le-ar fi obligat să facă mai multe materiale intime.

Liderul grupării  a fost reținut pentru 24 de ore și așteptăm să vedem dacă va mai ajunge în fața autorităților de la DIICOT, pentru o nouă rundă de audieri sau va merge direct în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Toți cei implicați în acest dosar sunt cercetați pentru săvârșirea faptelor grave. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si