„Chiar dacă faza critică, generată de caniculă, a trecut, premierul Ciolacu se întâlenște în această dimineață cu reprezentanții din Ministerul Energiei. Cu toții vor să se asigure că nu vom avea pene masive de curent și nici blackout. Cu detalii vine colega mea, Diana Buzea”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO Cum să folosim eficient aerul condiționat! Trucuri pentru ca răcoarea să nu adauge foarte mult la factură

Comandamentul pentru energie se întrunește

Diana Buzea, reporter: Comandamentul pentru energie se întrunește astăzi, la Palatul Victoria, sub coordonarea lui Marcel Ciolacu. La această ședință participă și vicepremierul Maria Neacșu, ministrul Enegiei (Sebastian Burduja), reprezentanți ai companiilor din energie, dar și de la Consiliul Concurenței.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Diana Buzea, reporter: Prognozele arată că de astăzi depășim faza critică, generată de valul de căldură. Însă, cu toate acestea, Marcel Ciolacu a precizat că a discutat constant în această perioadă cu Sebastian Burduja despre toate aceste probleme care au apărut. Mai ales că foarte mulți oameni au rămas fără curent electric.

Diana Buzea, reporter: Știm foarte bine că a crescut consumul în ultimele două săptămâni, mai ales pe timp de seară.

Tocmai din acest motiv au fost întreruperi tot mai dese de curent electric. Ministrul Energiei, pe de altă parte, preciza faptul că nu ar trebui să ne temem. Nu există niciun motiv de îngrijorare că ar putea să fie o pană de curent generalizată, însă a făcut acest apel la responsabilitate.

Citește și: VIDEO România se chinuie să țină becul aprins! Ce spun românii despre problema curentului electric?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si