Bianca are 19 ani si este portar la Nationala de Hochei a Romaniei. Prietenii au vazut-o ultima oara in august, cand a disparut subit: desi nu ii statea in fire, a lipsit de la antrenamente si- tot in aceeasi perioada- a incetat sa mai foloseasca retelele de socializare.

Ingrijorat ca nu reuseste sa dea de ea, antrenorul a semnalat disparitia sportivei, pe Facebook.

La 24 de ore de la anuntul pe care l-a facut, tehnicianul a primit un telefon chiar de la Bianca.

Dispariție misterioasă a unei hocheiste

CRISTIAN MUNTEANU, antrenor de hochei: Parca cineva ii dicta ce să spuna. Pretindeam putin respect de la ea, dar Doamne-Fereste, poate era cu pistolul la tampla.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Bianca nu parea in apele ei, a marturisit antrenorul, iar sentimentul ca ceva rau se petrece cu fata il are si matusa- singura din familie care a mai vorbit, la telefon, cu ea. In timpul celui mai recent apel, Bianca i-a spus ca este in Germania si ca ca nu mai are de gand sa se intoarca.

Dispariție misterioasă a unei hocheiste. Mesaj ciudat pe Facebook

In lipsa vreunei vesti, prietenii au incercat -ingrijorati- sa o contacteze si dupa doua luni in care n-au stiut nimic, pe contul de socializare al fetei, a aparut un mesaj: „Pentru cei din familia mea: sunt bine! Nu s-a intamplat nimic cu mine, va rog sa nu va faceti griji! Nu vreau sa mai am facebook”.

Dupa postarea anuntului, contul Biancai a ramas insa activ. In zecile de comentarii care au urmat, prietenii sportivei spun- cu suspiciune- ca mesajul putea fi scris de oricine si ca ea ar fi sechestrata de indivizi dubiosi care o obliga sa se prostituteze, in Germania. Altfel, comportamentul fetei este inexplicabil.

Disparitia Biancai ar putea ramane invaluita in mister. Politistii declara ca nu o cauta cata vreme nimeni din familie nu sesiseaza disparitia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si