Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Dispariție misterioasă a unei hocheiste. Nimeni nu mai știe nimic de ea de două luni

“Unde e Bianca?” se intreaba disperati apropiatii unei sportive in varsta de 19 ani, fosta hocheista in echipa nationala a Romaniei. 2 luni au trecut de cand nu mai stiu nimic de ea si chiar daca rudele confirma ca fata e in viata, altii - care pretind ca o cunosc mai bine - sustin ca niciodata n-ar fi rupt legaturile cu ei si se gandesc ca ar putea fi sechestrata de proxeneti. In ciuda zvonurilor, rudele fetei nu vor sa depuna plangere la politie.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca are 19 ani si este portar la Nationala de Hochei a Romaniei. Prietenii au vazut-o ultima oara in august, cand a disparut subit: desi nu ii statea in fire, a lipsit de la antrenamente si- tot in aceeasi perioada- a incetat sa mai foloseasca retelele de socializare.

Ingrijorat ca nu reuseste sa dea de ea, antrenorul a semnalat disparitia sportivei, pe Facebook. La 24 de ore de la anuntul pe care l-a facut, tehnicianul a primit un telefon chiar de la Bianca.

Dispariție misterioasă a unei hocheiste

CRISTIAN MUNTEANU, antrenor de hochei: Parca cineva ii dicta ce să spuna. Pretindeam putin respect de la ea, dar Doamne-Fereste, poate era cu pistolul la tampla.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Bianca nu parea in apele ei, a marturisit antrenorul, iar sentimentul ca ceva rau se petrece cu fata il are si matusa- singura din familie care a mai vorbit, la telefon, cu ea. In timpul celui mai recent apel, Bianca i-a spus ca este in Germania si ca ca nu mai are de gand sa se intoarca.

Dispariție misterioasă a unei hocheiste. Mesaj ciudat pe Facebook

In lipsa vreunei vesti, prietenii au incercat -ingrijorati- sa o contacteze si dupa doua luni in care n-au stiut nimic, pe contul de socializare al fetei, a aparut un mesaj: „Pentru cei din familia mea: sunt bine! Nu s-a intamplat nimic cu mine, va rog sa nu va faceti griji! Nu vreau sa mai am facebook”.

Dupa postarea anuntului, contul Biancai a ramas insa activ. In zecile de comentarii care au urmat, prietenii sportivei spun- cu suspiciune- ca mesajul putea fi scris de oricine si ca ea ar fi sechestrata de indivizi dubiosi care o

obliga sa se prostituteze, in Germania. Altfel, comportamentul fetei este inexplicabil.

Disparitia Biancai ar putea ramane invaluita in mister. Politistii declara ca nu o cauta cata vreme nimeni din familie nu sesiseaza disparitia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI