Tânăra Pârjol Diana Iuliana, în vârstă de treizeci și șase de ani, a plecat de la domiciliul ei din București în data de 19 septembrie. În aceeași zi a trimis un mesaj mamei sale în care o anunța că a plecat la Petroșani la o sesiune de Yoga în aer liber.

De atunci, însă, nimeni nu o mai poate contacta nici pe telefon și nici pe rețelele de socializare.

Îngrijorați că nu primesc nicio veste de la fiica lor, părinții au alertat poliția. Diana are o constituție atletică, 1,65 m înălțime și aproximativ șaizeci de kilograme are părul lung ondulat de culoare închisă și ochii căprui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Poliția nu a putut deocamdată să ofere informații cum era îmbrăcată în momentul în care a dispărut, însă oamenii legii fac un apel public și vă roagă dacă aveți informații despre ea să alertați autoritățile.

Poliția face apel la cetățeni pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea tinerei.

Tânăra originară din comuna Bâlteni, județul Gorj, a dispărut fără nicio urmă. Locuia în București de mai mulți ani și în ziua fatidică se îndrepta către Petroșani, unde participa la o sesiune de yoga în aer liber.

După ce a anunțat-o pe mama ei cu privire la traseu, nu a mai dat niciun semn de viață.

Semnalmente:
Constituție atletică
Înălțime aproximativ 1,65 m
Greutate aproximativ 60 kg
Păr lung, ondulat, de culoare neagră
Ochi căprui
Față ovală, ten deschis la culoare
Fără semne particulare cunoscute

A dispărut după ședința de yoga[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si