Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Dispariție misterioasă după ședința de yoga. Tânăra de 36 de ani, căutată cu disperare de familie

O tânără în vârstă de 36 de ani este căutată de familie și de oamenii legii după ce a dispărut în mod misterios. Femeia i-a spus mamei sale că va participa la o sesiune de Yoga în Petroșani, iar de atunci nimeni nu reușește să îi mai dea de urmă.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânăra Pârjol Diana Iuliana, în vârstă de treizeci și șase de ani, a plecat de la domiciliul ei din București în data de 19 septembrie. În aceeași zi a trimis un mesaj mamei sale în care o anunța că a plecat la Petroșani la o sesiune de Yoga în aer liber.

De atunci, însă, nimeni nu o mai poate contacta nici pe telefon și nici pe rețelele de socializare.

Îngrijorați că nu primesc nicio veste de la fiica lor, părinții au alertat poliția. Diana are o constituție atletică, 1,65 m înălțime și aproximativ șaizeci de kilograme are părul lung ondulat de culoare închisă și ochii căprui.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Poliția nu a putut deocamdată să ofere informații cum era îmbrăcată în momentul în care a dispărut, însă oamenii legii fac un apel public și vă roagă dacă aveți informații despre ea să alertați autoritățile.

Poliția face apel la cetățeni pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea tinerei.

Tânăra originară din comuna Bâlteni, județul Gorj, a dispărut fără nicio urmă. Locuia în București de mai mulți ani și în ziua fatidică se îndrepta către Petroșani, unde participa la o sesiune de yoga în aer liber.

După ce a anunțat-o pe mama ei cu privire la traseu, nu a mai dat niciun semn de viață.

Semnalmente:
Constituție atletică
Înălțime aproximativ 1,65 m
Greutate aproximativ 60 kg
Păr lung, ondulat, de culoare neagră
Ochi căprui
Față ovală, ten deschis la culoare
Fără semne particulare cunoscute

A dispărut după ședința de yoga [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI