Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Distracția cu artificii a mutilat pe viață sute de copii în perioada sărbătorilor de iarnă

Băiatul de 14 ani - mutilat de periculoasele artificii - e din satul Dudu, de lângă București. De la o joacă s-a nenorocit pe viață. Era cu prietenii aseară când au aprins mai multe petarde - iar una i-a explodat în mână.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Speriați- părinții au chemat ambulanța care l-a dus în grabă la spitalul Grigore Alexandrescu din capitală. Acolo- doctorii l-au băgat de urgență în operație- dar- din păcate- au trebuit să îi amputeze două degete. În localitate, oamenii sunt îngroziți.

Citeste si: VIDEO| Petrecerile continuă în prima zi din an

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În sat- clandestinul spectacol pirotehnic a continuat și astăzi când în curți și pe străzi exploziile se auzeau ca la un veritabil război.

Și în București- opt copii au fost răniți de petarde.

În Satu Mare distracția a căpătat o altă formă...

de cruzime. Niște indivizi fără suflet au băgat o petardă aprinsă în gura unui câine. Bietul animale a fost salvat dar a rămas mutilat. Poliția s-a autosesizat dar încă nu i-a găsit pe făptași.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI