Ca și cum nu era de ajuns, un profesor a decis că orele sunt prea dificile, astfel că s-a întins pe catedră, iar una din elevele sale l-a întrebat: „Vreți să vă facem un masaj?”

În cele două videoclipuri se poate observa cum elevii fac tumbe, iar profesorii stau întinși pe catedră. Ora de fizică pare să fie acum mult mai interesantă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Elevi reținuți după bătaia din liceul din Mioveni

Trei tineri, dintre care doi minori, au fost reţinuţi după bătaia cu pumnii și picioarele care a avut loc ieri într-un liceu din oraşul Mioveni, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Citește și: Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran. Ce au descoperit anchetatorii

Incidentul din liceul argeșean a avut loc joi, poliţiştii declanşând verificări după apariţia  imaginilor cu bătaia  în spaţiul public.

De asemenea, au fost sesizaţi şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul IPJ Argeş.

Bătaie cu pumnii și picioarele într-un liceu din Mioveni

Din primele informații,   bătaia   a avut loc pe holul Liceului Tehnologic de Construcţii Maşini din Mioveni, iar implicaţi ar fi elevi din clasa a noua și a zecea.

Citește și: Percheziții de amploare la Buhuși. Persoanele vizate sunt suspectate că au participat la scandalul din faţa unei săli de jocuri

Mai mulți elevi și-au împărțit pumni și picioare, iar la un moment dat unul dintre ei rupe o bucată din lambriul de pe perete şi-și lovește colegii.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si