În Sinaia oamenii s-au relaxat la terasă, au făcut drumeții prin pădure și s-au plimbat cu telegondola. De acum și hotelierii se așteaptă ca gradul de ocupare să crească de la o zi la alta.

Dacă în urmă cu câteva zile atmosfera pe străzile din Sinaia era sumbră, acum orașul parcă a revenit la viață. Turiștii s-au plimbat prin parcuri, pe traseele montane sau pe aleile care duc către Castelul Peleș.

Chiar dacă muzeul se deschide de mâine, turiștii l-au admirat din exterior.

Citeste si: Plaja din Mamaia, luată cu asalt de turişti şi constănţeni, de 1 iunie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mult așteptatele terase în aer liber și-au primit astăzi primii oaspeți, asta chiar dacă vremea le-a cam dat bătăi de cap.

Inclusiv localnicii se bucură de sosirea turiștilor în stațiune.

Citeste si: Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: ”Sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite"

După o perioadă dificlă, acum și proprietarii de pensiuni și hoteluri pot răsufla ușurați. Odată cu ridicarea restricțiilor de circulație au început să apară și rezervările pentru lunile următoare.

Administratorii au luat și măsuri de igienă stricte pentru ca oaspeții să se simtă în deplină siguranță.

În plus, pentru a atrage cât mai mulţi turişti unitățile de cazare oferă reduceri de până la 30% pentru sejururi mai mari de două nopți.

Citeste si: Margherita de la Clejani a comis-o din nou. Mai scapă de data asta?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si