Iepurași, ponei, dar și văcuțe, sunt doar o parte dintre animalele domestice cu care copiii pot interacționa și pe care chiar le pot hrăni. Parcul cu tematica agricolă pune la dispoziție o varietate de locuri de joacă și fel de fel de activități, fie că vorbim despre minitiroliană, trambulina uriașă sau o adevărată cursă cu carturile, toate au fost pe placul celor mici.

Și pentru că distracția nu este completă fără o tură cu tractorul în jurul parcului, am zis să ne bucurăm și noi de această experiență.

O cursă durează în jur de 15 minute, iar atracția principală este plimbarea în ferma cu animale.

Sătui de aglomerație, inclusiv adulții au rămas impresionați de oaza de verdeață ce se află lângă capitală.

"Toată lumea se duce la mare, am zis să mai schimbăm și noi atmosfera"

O schimbare a vrut și această femeie, care a venit de la sute de kilometri distanță pentru a se bucura de natură într-un loc pitoresc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Am venit din Anglia, tocmai din Anglia, am venit la bunici în vacanța de vară și am aflat de această fermă minunată de la o prietenă și într-adevăr, este superb aici, deci copiii sunt aici de două ore și sunt entuziasmați"

"La mulți ani pentru toată lumea pe care cheamă Maria"

Iar prețurile sunt pentru toate buzunarele, spun reprezentanții fermei.

Citește și: VIDEO- Nicio zi fără grătar. Românii au sărbătorit tradițional, cu grătare, sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

"Există o taxă de intrare în parcul nostru, este de 30 de lei de persoană, copiii sub trei ani au gratuitate. În această taxă au acces la absolut toate, toate spațiile noastre de joacă.

Avem fresh-baruri care oferă o varietate mare de băuturi răcoritoare, avem bucătăria noastră cu produse tradiționale pe care le aducem din măcelăria și carmangeria proprie"

Parcul este deschis de marți până duminică de la ora opt treizeci până la ora douăzeci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si