Cu mai multe detalii despre ce se întâmplă acum în Vamă, după prima noapte albă de distracție, vine colega mea, Andra Ionescu. Bun găsit, Andra, s-au trezit petrecăreții, a transmis Cristina Dorobanțu.

Distracție la malul mării

Îți pot spune fie că s-au trezit, fie că nici măcar nu au plecat de pe plajă și au stat aici până dimineață, încă de aseară, pentru că spun ei, ce rost are să dormi atunci când ești în Vama Veche?

Nu vor practic să piardă nici un pic de de distracție, fie după cum puteți vedea, încing un joc de volei și acum ba își savurează cafeaua pe plajă, ba se încălzesc cu un ceai pentru că a fost destul de frig aseară și este frig în continuare. Vântul suflă în continuare cu putere și tocmai pentru că vă spuneam de frig, nu au fost mai mult de 10 grade aseară, dar nimic nu i-a împiedicat pe turiști să se distreze până dimineață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Zeci de mii de turiști petrec 1 Mai la mare. Tinerii s-au distrat toată noaptea, iar astăzi o vor lua de la capăt

Așa cum ați văzut și în material, muzica a răsunat la maximum în boxe, s-a dansat și s-a petrecut până dimineață.

Ce-i drept, astăzi sunt așteptați cei mai mulți turiști, chiar dacă și aseară a fost plin. Cu siguranță în această noapte plaja din Vama Veche va fi plină de oameni. Plin va fi și în Mamaia, acolo unde va fi un festival de muzică electronică. Intrarea se va face în jurul orei 22, iar petrecerea va fi animată de DJ internaționali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si