O familie din Timișoara a primit o veste minunată din partea autorităților din Caraș-Severin. Cu puțin timp în urmă, polițiștii l-au găsit pe Dixi, un câine pierdut cu doi ani în urmă. Patrupedul a fost descoperit în comuna Fârliug, în timp ce oamenii legii efectuau verificări.  

Autoritățile l-au contactat de urgență pe stăpânul câinelui, care a venit într-un suflet să își recupereze patrupedul pe care îl credea pierdut pentru totdeauna.

Citește și: Prima linie aeriană pentru căței, lansată în SUA. "De ce să zboare chinuiți într-o geantă sau la bagaje?!"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Astăzi, în jurul orei 12.00, în timp ce desfășurau verificări în comuna Fârliug, privind respectarea de către deținătorii de animale, a condițiilor de deținere a acestora, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor au văzut pe stradă un câine nesupravegheat.

După ce l-au scanat cu ajutorul cititorului de microcipuri și au făcut verificări în Registrul Evidenței Câinilor cu Stăpân, polițiștii au constatat că acel câine aparținea unei familii din Timișoara și era pierdut încă din anul 2022.

Fiind contactați de polițiști, proprietarii au venit imediat din Timișoara, pentru a-și recupera câinele, au transmis polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin.

Revederea a fost extrem de emoționantă atât pentru stăpân, cât și pentru patruped.

După ce a dispărut, familia lui Dixi l-a căutat pentru mult timp. Pentru a ajuta la găsirea lui, stăpânii patrupedului au făcut chiar și o pagină de Facebook, unde au anunțat acum că Dixi s-a întors acasă.

Postarea i-a emoționat pe toți cei care așteptau cu sufletul la gură ca acest lucru să se întâmple.

Citește și: Alertă sanitară într-o localitate din România! Populația a primit RO-ALERT de rabie

Vă reamintim că, potrivit legii, câinii se identifică prin microcipare în termen de maxim 90 de zile de la fătare, mai ales înainte de vânzarea sau donarea lor. Neidentificarea patrupedelor constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5000 la 10 000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si