Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - DJ Khaled, cărat pe brațe de bodyguarzi. Motivul pentru care a procedat astfel i-a înfuriat pe fani

DJ Khaled a fost filmat în timp ce era cărat pe brațe de bodyguarzii săi înainte să urce pe scenă. Rapper-ul nu a vrut să se murdărească pe încălțăminte.

Redactia Stirile Kanal D,

DJ Khaled, cărat pe brațe de bodyguarzi [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Este scandal la Hollywood după ce rapper-ul DJ Khaled a fost filmat în timp ce era cărat pe brațe de bodyguarzii săi. Motivul? Nu a vrut să își murdărească încălțămintea.
Totul s-a întâmplat înaintea unui concert pe care artistul l-a susținut în Miami. Pentru că trebuia să meargă pe nisip ca să ajungă la scenă, cântărețul și-a rugat bodyguarzii să îl ajute să se deplaseze. Filmarea a fost publicată pe rețelele de socializare și a stârnit furia fanilor, care au catalogat gestul ca fiind unul ridicol”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Cum alegem scaunul de mașină pentru copii? Sfaturile de care trebuie să ții cont

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI