Cu aplauze, buchete de flori, şi încurajări. Aşa a fost întâmpinată Flavia Groşan de cei peste o sută de susţinători, la intrarea în sediul Colegiului Medicilor Bihor. Doctoriţa a fost chemată să dea explicaţii, după ce recent a afirmat că a vindecat peste o mie de bolnavi cu Covid, cu un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale îi omoară cu zile pe pacienţi.

Relaxată, Flavia Groşan a declarat că nu regretă afirmaţiile făcute.

„Mă uit în spate și nu îmi este rușine de ceea ce am făcut!”, susține doctorița.

Doctorița din Oradea, lăsată să profeseze, susținută de unii pacienți

Doctoriţa a fost audiată mai bine de o oră, însă Colegiul Medicilor din Bihor a decis că nu trebuie să fie sancţionată şi poate profesa în continuare.

„Nu avem reclamaţie care să întrunească condiţiile unui malpraxis, doamna doctor va continua să îşi trateze pacienţii exact cu a făcut-o până acum”, spun cei de la Colegiul Medicilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Declaraţiile controversate ale medicului au stârnit un val neașteptat de simpatie în rândul oamenilor de rând, care au creat inclusiv grupuri de susţinere pe rețelele de socializare.

Mulți recunosc însă că sunt sceptici în privința tratamentului, atâta timp cât nu există studii concrete care să ateste rezultatele bune.

Cert este că Societatea Română de Pneumologie s-a distanțat public de declarațiile medicului orădean, despre care spun că sunt neconforme cu protocoalele și recomandările internaționale.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si