După o noapte petrecută în spatele gratiilor, Liliana Coldea, fosta directoare de la Spitalul județean Sibiu a fost dusă din nou în fața magistraților.

Ea este acuzată de luare de mită. Vorbim aici despre 13 situații probate de procurori în care directoarea a pretins bani de la pacienți sau aparținătorii acestora pentru a le oferi bolnavilor tratament preferențial.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

De altfel, fostul manager nu se sfia să își etaleze bunăstarea construită pe spatele bolnavilor, iar pe rețelele de socializare directoare a postat fotografii din vacanțe scumpe.

După ce au fost analizate toate probele, judecătorii au decis ca Liliana Coldea să rămână în spatele gratiilor pentru cel puțin treizeci de zile.

Medicul care a luat mita de 13 ori in trei luni[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si