Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

După ce aseară a fost eliberată din arestul poliției, Maria Miron, una dintre doctorițele de la spitalul pantelimon acuzate de omor calificat, a ajuns astăzi din nou în fața anchetatorilor. Medicul s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru o percheziție informatică. Ce înseamnă asta și ce se întâmplă acum acolo, ne spune colega mea, Andra Ionescu. Andra, bună ziua, te ascultăm, a transmis Cristina Dorobanțu.

Doctorița eliberată, din nou în fața anchetatorilor

"Bună ziua, Cristina și bun găsit tuturor. Doctorița Miron a ajuns în această dimineață în jurul orei nouă, aici, la Parchet, pentru percheziția informatică. Asta înseamnă că procurorii vor analiza în prezența ei telefonul, laptopul, dar și alte alte dispozitive pe care le- au găsit atunci când au descins în locuința cadrului medical. Anchetatorii vor să vadă dacă pot găsi dovezi care să susțină acuzațiile aduse în urmă cu două săptămâni.

Știm deja de ieri că magistrații de la Curtea de Apel au admis contestația celor două cadre medicale. Acestea au fost arestate preventiv în urmă cu două săptămâni pentru că au fost puse sub acuzațiile de omor calificat și tentativă la omor calificat. În schimb, ieri, judecătorii au decis că aceste acuzații nu sunt justificate. Au plecat ieri de la restul central fără nicio măsură de restricție. Asta înseamnă că cele două doctorițe se pot întoarce oricând la locul de muncă, adică la Spitalul Sfântul Pantelimon pe secția de terapie intensivă și că pot părăsi oricând țara.
Au avut contractul suspendat pe perioada cât acestea au fost arestate preventiv, însă acum acest lucru nu mai este valabil. Știm însă că una dintre doctorițe și- a luat concediu de odihnă pentru următoarea perioadă. Între timp, la Guvern, premierul Ciolacu a afirmat că este necesar un audit internațional și național pentru toate spitalele de la noi din țară, pentru toate secțiile, inclusiv pentru cele de la terapie intensivă. Rămânem și noi în continuare să vedem cât va dura această percheziție informatică și vom reveni cu detalii", a transmis Andra Ionescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si