Citește și: VIDEO "Curățenie în telefon!"- Ce descoperire au făcut procurorii acasă la Doamna cu coasa de la Spitalul Pantelimon

„Cele două doctorițe de la Spitalul Sfântul Pantelimon, acuzate de omor calificat, și-au luat concediu medical după ce au fost eliberate de după gratii fără nicio măsură pe numele lor.

Una dintre ele a ajuns iar în fața procurorilor, care îi percheziționează laptopurile și telefoanele. Între timp, în secția de Terapie Intensivă a spitalului au fost montate camere de supraveghere. Chiar și așa, oamenii se tem să mai pășească acolo”, a spus Christian Sabbagh. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Cele două anesteziste acuzate de omor calificat au părăsit arestul central într-o tăcere de mormânt. Niciuna n-a vrut să răspundă la întrebări. Cele două doctorițe s-ar putea întoarce la spital, însă au decis să intre în concediu medical pentru următoarele patruzeci și cinci de zile.

Maria Miron, poreclită „doamna cu coasa”, a ajuns din nou astăzi în fața procurorilor care fac percheziție informatică.

Între timp, în spital s-au luat măsuri suplimentare după scandalul care a cutremurat sistemul medical. Au fost montate camere de supraveghere pe secția ATI, dar pacienții se uită cu o frică teribilă spre spital: „Mi-ar fi frică. Nici n-aș vrea să mă internez aici, oriunde mă duc, dar aici nu mai vin”, „S-au întâmplat prea multe cazuri și normal că îmi este frică.

Îmi este frică că am copil, am mama”, „Eu nu am vrut să vin la spitalul ăsta, dar nu am avut ce să fac pentru că tatăl meu este operat pe cord deschis și a făcut o criză de rinichi și a trebuit să venim la urgențe, dar nu recomand la nimeni. O doamnă urlă pe hol de două ore și nici măcar nu s-au mobilizat cumva să-i facă un calmant doamnei pentru că nu sunt paturi.”

Ruda unui alt pacient, care a pierit în spital, e mai terifiată: „L-am adus pe picioare și a patra zi, într-o joi, la terapie și după o zi a murit, deci din cauza asta îmi este frică să vin să mă tratez la acest spital.” Avocații celor două doctorițe au promis că în zilele următoare, după ce se mai liniștesc, vor ieși public să vorbească despre acuzațiile extrem de grave care le vizează în anchetă.

Citește și: Dezvăluiri șocante din dosarul doctorițelor de la Sf. Pantelimon! Asistenții au povestit pas cu pas modul diabolic prin care ucideau pacienții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si