Pacientul aștepta în Salvare

Echipajul a preluat un pacient din Derna și s-a decis că trebuia transferat la Oradea. Asistenta a cerut însă șoferului să oprească pe drum ca să culeagă flori de soc ”, a explicat Marin Mierluț, potrivit Antena3.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cu 10 victime în județul Iași, după ciocnirea dintre un microbuz și o camionetă (VIDEO)

În filmare se vede cum soția pacientului a coborât din mașină și discuta cu asistenta. În tot acest timp, salvarea avea semnalele luminoase în funcțiune.

În urma cercetărilor, ambulanțierul a fost sancționat cu o penalizare de 10% din salariu, pentru că nu ar fi făcut cumpărături pentru sine, ci pentru pacientul din mașină.

Citeste si: Ambulanță implicată într-un accident rutier, în Buzău. Asistenta medicală, dusă de urgență la spital

Aceeași sancțiune a fost aplicată și asistentei, pentru indisciplină. Asistenta, surprinsă la cules de flori de soc, nu este la prima abatere disciplinară serioasă. În 2019 a fost filmată cu telefonul mobil, în timp ce fuma în salvare, lucru stric interzis prin reglementările interne ale SAJ, dar și prin lege.


 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si