„Doi români au împărțit internetul în două cu un clip postat pe TikTok. Ei s-au filmat în avion în timp ce mănâncă brânză cu roșii și cârnați”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: "Simt că suntem mai aproape ca niciodată". O femeie și-a obligat mama și fratele să mănânce din cenușa bunicii lor. Totul a început, de fapt, ca o farsă

mancare traditionala, avion, reguli avion

Chiar dacă au avut un meniu neobișnuit, cei doi bărbați nu au pățit nimic

„Cei doi bărbați și-au consumat liniștiți mâncarea tradițională și nu s-au ales cu nicio amendă. Este legal ca pasagerii să poată consuma alimente în avion pe durata zborului, indiferent că este vorba de preparate din carnea afumată sau gătită, mezeluri, pește, fructe de mare sau conserve. În schimb, nu pot intra la bordul unui avion cu alcool sau cu alimente din care să se scurgă sosuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În clip se observă că indivizii au murdărit cu zeamă de roșii  masa pe care mâncau, dar nici aici nu este o problemă, pentru că zeama de legume, laptele pentru bebeluș și cafeaua sunt permise doar în cantități rezonabile, de sub 85 de grame.

Filmarea s-a viralizat repede în mediul online și a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii, însă mare parte din comentariile la adresa protagoniștilor sunt răutăcioase”, a transmis Silvia Cseh.

Citește și: VIDEO Explozie puternică la un magazin de bricolaj din Botoșani. Cel puțin 13 victime. Raed Arafat: "Au fost evacuate peste 100 de persoane"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si