Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Doi belgieni, soți și soție, căutați de 14 ani pentru crimă și trafic de drogur,i au fost prinși în România

Doi belgieni, soți și soție, căutați de 14 ani pentru crima și trafic de droguri au fost prinși în localitatea timişeană Peciu Nou. Cei doi vin de câțiva ani la noi în țară și chiar plănuiau să se mute definitiv aici. Oamenii legii i-au încătuşat și urmează sa fie predati autorităților belgiene.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Georges Dufrasnes, belgianul în vârstă de 64 de ani, se ascundea împreună cu soția, Marleen, de 43 de ani, la doar câțiva kilometri de Timișoara, în localitatea Peciu Nou.

Fugarii nu par să fie deloc străini de țara noastră și asta pentru că sunt ani buni de când își petrec vacanțele în Timișoara. Ultima dată când au revenit a fost acum câteva săptămâni cu o rulota, si le-au spus localnicilor ca ar vrea sa se stabileasca in comuna. De altfel, vizitele dese se datorează și faptului că s-au împrietenit cu o familie de români care i-a găzduit în toată această perioadă.

Citeste si: Un belgian şi soţia lui, căutaţi pentru omor, au fost capturaţi în Timiş. Bărbatul avea o armă de foc asupra sa

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cei doi au păstrat secretul asasinatului din 2006. Pe rețelele de socializare, atât individul, cât și soția lui, erau extrem de activi și postau toate locurile de vacanțe prin care se plimbau. Ultimele filmulețe au fost publicate de cei doi chiar în noaptea de revelion, alături de prietenii români.

Deși sunt căutați de peste 13 ani, indivizii au crezut că oribila crimă a fost una perfectă şi că nimeni nu îi va găsi vreodată. Trăiau ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citeste si: Monstrul din Caracal a trimis o scrisoare către familia Alexandrei Măceșanu: "Alexandra a fost mai agresivă în cuvintele ce mi le adresa"

În țara noastră pare să își fi țesut o poveste credibilă care să le permită să se apropie de familia ce i-a găzduit. Românii susțin că habar nu aveau despre apucăturile criminale ale celor doi. Cu toate acestea, însă, într-un mod inexplicabil, unul dintre cei care i-a ajutat până acum a devenit extrem de agresiv cu jurnaliștii.

Asupra celor doi belgieni, politistii au descoperit un revolver, calibru 22 mm, si 6 cartuse.

Acesta era ascuns in rulota pe care o parcasera in curtea prietenului lor.

Citeste si: O femeie a murit în timpul unui concurs de mâncat prăjituri. Care a fost cauza decesului


Cei doi cetățeni erau cunsocuți ca fiind înarmați și violenți, asupra bărbatului fiind găsită o armă de foc. Belgienii au fost reţinuţi şi urmează să fie extrădați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI